Weekend plin de evenimente pentru Simona Halep!

Weekend plin de evenimente pentru Simona Halep!

Weekendul acesta a fost unul plin de evenimente pentru Simona Halep. Capul de afis al acestei perioade a fost petrecerea sustinuta de sportiva noastra in cinstea celei de-a 25-a aniversari.

Pe 27 septembrie, cand a implinit 25 de ani, Simona Halep se afla in plin turneu, si a fost rasplatita cu un tort din partea orgnizatorilor. Acum insa, pentru ca a sosit vacanta, Simona si-a invitat coechipierele din echipa Romaniei de Fed Cup si a organizat o petrecere in capitala, unde participantele s-au simtit nemaipomenit.

Tot in acest weekend, spaniolii de la Punto de Break au realizat un top al surprizelor  neplacute inregistrate in WTA anul acesta. Din pacate pentru noi, cea mai neasteptata surpriza negativa a anului a avut loc la Australian Open si a insemnat infrangerea Simonei Halep in fata lui Shuai Zhang, o sportiva chineza mult mai slab cotata (133 WTA la momentul respectiv). Top 5 al surprizelor negative este completat de liderul mondial, Angelique Kerber(locurile 2 si 5) si de la Garbine Muguruza (locurile 3 si 4).

Si, ca seria evenimentelor sa fie completa, Simona si-a mai facut loc intr-un top. Este pe locul 2, in topul celor mai de succes femei din sportul romanesc dupa Nadia Comaneci, lucru oarecum firesc. Locul 3 in acest top realizat de cei de la Capital este ocupat de handbalista Cristina Neagu.