Votati-va favorita!Cine va fi Mireasa Saptamanii MPFM?

mpfm-mirii-saptamanii

La Finala Saptamanii MPFM s-a ales din nou Mireasa Saptamanii: cea mai populara fata in topul preferintelor telespectatorilor a fost Andrada, care a reusit sa obtina acest titlu timp de 2 saptamani consecutive.

Mihaela, Andreea si Andrada sunt fetele ce au obtinut titlul de Mireasa Saptamanii din prima saptamana si pana acum. In ultima perioada batalia este foarte stransa intre Andreea si Andrada, iar acest lucru se observa din grupurile de sustinere, numarul de aprecieri de grupurile mixte MPFM.

Oricand pot aparea raspturnari de situatie in clasament si orice fata poate fi aleasa mireasa saptamanii. Va invitam sa va votati concurenta favorita pentru a vedea cine este cea mai apreciata fata in optiunile telespectatorilor.

ATENTIE! Se poate vota o singura data pe zi dupa o adresa de ip!

Votati-va Mireasa favorita!Pe parcursul sezonului 6, va puteti vota aici concurenta preferata.Va reamintim ca acest sondaj este unul NEOFICIAL.Acest sondaj va fi actualizat in functie de eliminarea unei concurente sau in cazul in care vor intra noi concurente in competitia Mireasa pentru fiul meu.

UPDATE, SAMBATA, 5 NOIEMBRIE 2016: Doua noi concurente au intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu.Stefania si Adriana au fost adaugate si ele in sondajul nostru.

UPDATE, SAMBATA, 19 NOIEMBRIE 2016: Lorena a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu.

UPDATE: Adriana a parasit competitia.Iulia a fost descalificata.

UPDATE: Maria si Georgiana au fost descalificate.

Mireasa Saptamanii

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

14 Comments on “Votati-va favorita!Cine va fi Mireasa Saptamanii MPFM?”

 1. Andrada tu de ce ai venit ?de ii apui lui cristi de ce a venit te simti cu muca pe caciula in locul la public nici nu teas vota ca nu meriti.

 2. Ai uitat ce ai facut in Sezonul4 vi acum cu lectia invatata lasa pe alti noi sa vina nu sa ocupi locul degeaba.Ce fata buna teai facut pe parcus Draguta de tine.devi iritabila.

 3. Rapandura asta pe nume Andrada nu merita in ruptul capului titlul de MS. Pt ce l ar merita? Pt ca s a reintors cu lectiile invatate si s a combinat cu psihopatul editiei-dnu Valentin?se pare ca nu mai scapam de acest nume in veci.. Eu nu am placut o p’asta nici in sez4.A fost si mereu va ramane curva tuturor editiilor. Andreea este singura care merita sa fie pe primul loc fara doar si poate!!

 4. Andreea o fata la locul iei o fata simpla , modesta le are pe toate !! o sustin pana la capat la fel si pe Radu care se potrivesc de minune ,ar fii foarte frumos sa formeze un cuplu ! le doresc sa fie puternici la amandoi sa nu bage in seama gurile rele find ca asa e lumea , majoritatea…. Va pupp si Va iubesc Enorm !! :*

  1. mai lasati’ne cu simplitatea si cu modestia! E o increzuta, sclifosita, cu aere de diva, care mananca incontinuu (niciodata ceva preparat de manuta ei)si care e mai barfitoare decat toate fetele la un loc. mai deschide’ti si voi ochii!

 5. Se pare ca Andrada ia avans,nu cred ca se poate spune ca toti sustinatorii ei sunt cei din sezonul 4,o parte sunt,este adevarat,dar,multi sunt noi,foarte multi care au sustinut-o,acum o sustin pe Andreea,chiar si mesajul de ieri este de la un fost sustinator al Andradei din sez.4 iar momentan o sustine pe Andreea.Pana si Cristi a fost sustinator Andreea,putem crede ca a fost manipulata intrarea lui in competitie,NU?Oricum drumul pana in marea finala este lung si cu mari obstacole.

 6. Iata!ca se pare ca sezonul acesta are mai multa adrenalina.Am scapat de monotonia sez.4 cu,cazul social al concurentului Cristian,care a prins bine la public,sez 5–un sez. foarte slab,cu,concurenti mediocri,fara NIMIC SPECIAL,deaceea a si castigat Valentin si Adriana,intrucat nu au avut competitori puternici.

 7. Sa nu-i doresti rau aproapelui!!!Cu ce s-a ales Criti???cu MARE MARE RUSINE.Sa ajungi sa te “duci”cu cine iti iese in cale ca sa te razbuni sau te”??????????”cu o oarecare.

 8. E a doua zi de craciun!oameni buni mpfm este o emisiune-competitie,tinerii se inscriu fie din proprie intiativa,fie impinsi de la spate,fie din interes(marea majoritate).In toate sezoanele o tanara cu sau fara cuplu este castigatoarea pentru ca asa prevede statutul emisiunii,acum ca acea tanara isi castiga singura sustinatorii sau tanarul cu,care incepe o relatie are mai multi sustinatori este o alta problema.Publicul privitor al acestei emisiuni este un public obtional,ca la oricare emisiune dealtfel,insa,nu este corect sa ii jignim o persoana in speta o tanara,fiecare dintre noi avem minusuri si plusuri.Privind strict competitional fiecere lupta pentru marele premiu cu mijloacele proprii,nu toti pot lua ocupa locul 1.In fiecare sezon a fost cate o persoana care sa impresioneze publicul:Edina,Lorena,Constantina,Cristian(deaceea a fost mireasa sezonului Ely),Adriana(pareri impartite daca nu se cupla cu Valentin,nu se stie daca mai era castigatoare),iar acum Andrada,a venit ce-i drept cu o parte di sustinatori,o parte sunt a lui Valentin si o parte i-a convins.Ca va fi sau nu mireasa sezonului ramane de vazut.Dupa competitie putine cupluri raman impreuna,din diverse motive,cei mai urat au jucat George(sez 2),Raymond(sez3),George cel putin dupa ce aluat banii s-a si separat de Lorena,dar Raymond a umilit-o in ultimul mod posibil.Constantina s-a lasat influientata de Raymond si se pare ca in continuare o duce cu zaharelul,pana ii va lua si ultimul banut din acea patiserie dupa care o va declara falimentara.Invitata in emisiune EA inca ii lua apararea de parca o are cu ceva la mana,Raymond nu va fi niciodata un familist convins(din ce a aratat si a relatat pana acum),din ce inteleg si din ce vorbeau in competitie,EL dorea(doreste)ca ea sa munceasca in strainatate iar el sa managerieze o societate.PACAT,de asa indivizi!!!

 9. Andreea merita sa fie mireasa saptaminii.Eo persoana serioasa,cuminte,frumoasa,imi place cum gindestesi a luat o decizie tare buna sa faca ,cuplu cu Radu,care si el la rindul lui ,s-a vazut a fi un baiat serios si sper sa ramina impreuna pentru totdeauna .De asemeni imi place si de Edith ,imi place cum gindeste dar as rugao sa nu mai fie atitde increzatoate in partener pe care abia il cunoaste.Sa gindeasca mult inainte sa ia o hotarire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *