Votati-va favorita!Cine va fi Mireasa Saptamanii MPFM?

Votati-va favorita!Cine va fi Mireasa Saptamanii MPFM?

La Finala Saptamanii MPFM s-a ales din nou Mireasa Saptamanii: cea mai populara fata in topul preferintelor telespectatorilor a fost Andrada, care a reusit sa obtina acest titlu timp de 2 saptamani consecutive.

Mihaela, Andreea si Andrada sunt fetele ce au obtinut titlul de Mireasa Saptamanii din prima saptamana si pana acum. In ultima perioada batalia este foarte stransa intre Andreea si Andrada, iar acest lucru se observa din grupurile de sustinere, numarul de aprecieri de grupurile mixte MPFM.

Oricand pot aparea raspturnari de situatie in clasament si orice fata poate fi aleasa mireasa saptamanii. Va invitam sa va votati concurenta favorita pentru a vedea cine este cea mai apreciata fata in optiunile telespectatorilor.

ATENTIE! Se poate vota o singura data pe zi dupa o adresa de ip!

Votati-va Mireasa favorita!Pe parcursul sezonului 6, va puteti vota aici concurenta preferata.Va reamintim ca acest sondaj este unul NEOFICIAL.Acest sondaj va fi actualizat in functie de eliminarea unei concurente sau in cazul in care vor intra noi concurente in competitia Mireasa pentru fiul meu.

UPDATE, SAMBATA, 5 NOIEMBRIE 2016: Doua noi concurente au intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu.Stefania si Adriana au fost adaugate si ele in sondajul nostru.

UPDATE, SAMBATA, 19 NOIEMBRIE 2016: Lorena a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu.

UPDATE: Adriana a parasit competitia.Iulia a fost descalificata.

UPDATE: Maria si Georgiana au fost descalificate.

[poll id=”6″]