SOC!SOC!SOC!Emisiunea Mireasa pentru fiul meu revine la TV?

SOC!SOC!SOC!Emisiunea Mireasa pentru fiul meu revine la TV?

O veste SOC zguduie mass-media, dupa ce zilele trecute, Raymond si Constantina au fost live din casa Mireasa pentru fiul meu, cum ne-au anuntat pe retele de socializare. Tot ei ne-au rugat sa votam emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” la premiile Radar de Media.

“Votati ” Mireasa pentru fiul meu”, cel mai bun reality show tv!!!
Diseara,la ora 19:00, vom fi live din casa “Mireasa pentru fiul meu” ! Va asteptam! Nu uitati sa votati,este foarte important!”, a fost mesajul pe care Constantina l-a scris pe contul personal de facebook.

Dupa ce au intart LIVE, mii de comentarii au aparut, iar majoritatea aveau o singura intrebare:“Reincepe Mireasa pentru fiul meu?”

Constantina nu a ezitat si a raspuns intrebarii:“Sansele sunt foarte mari ca emisiunea sa inceapa daca va fi pe primul loc la premiile Radar de Media.”

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu poate fi votata AICI.

La categoria “Cel mai bun reality show” concureaza si “Bravo ai stil!”, emisiunea care se pare a fi in “voga” in Romania. Culmea ironei este ca ambele emisiuni au fost produse de Catalin Dumitru, cel care in prezent detine “Bravo ai stil!”

Batalia stransa se duce intre cele 2 emisiuni. La momentul acesta, Mireasa pentru fiul meu ocupa prima pozitie cu 35% din voturi, in timp ce locul secund a obtinut 26%.