Veste proasta pentru elevi!Ziua de 2 decembrie va fi recuperata!

Veste proasta pentru elevi!Ziua de 2 decembrie va fi recuperata!

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri ca elevii vor avea liber pe 2 decembrie, aceasta veste bucurandu-i, insa din pacate, ziua de 2 decembrie va fi recuperata in perioada ce urmeaza.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, cursurile scolare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului scolar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare institutie de invatamant în parte. In scolile din invatamantul preuniversitar privat, hotararea de a acorda aceasta zi libera este la latitudinea conducerilor acestor unitati de invatamant. Reamintim, în acest context, ca vacanta de iarna a elevilor este programata între 24 decembrie 2016 şi 8 ianuarie 2017”, informeaza Ministerul Educatiei.

Ziua de 2 decembrie este libera pentru toti salariatii din sectorul public, dupa doua zile nelucratoare de sarbatoare legala: 30 noiembrie si 1 decembrie.

Desi, incantati la aflarea vestii ca vor primi liber pe 2 decembrie, elevii se vor intrista cand vor auzi ca ziua aceasta se va recupera.