Veste buna pentru elevi!Orele ar putea fi suspendate!

Veste buna pentru elevi!Orele ar putea fi suspendate!

Veste buna ce ar putea bucura toti elevii din Romania.Cursurile vor fi suspendate in luna noiembrie pe o perioada de 15 zile.Cum este posibil asa ceva?

Specialistii NASA sustin ca Pamantul va fi acoperit de intuneric in perioada 15 noiembrie 2016-30 noiembrie 2016.Acest lucru ne face pe noi sa ne gandim la toate posibilitatile.

Cu siguranta, nimeni nu va fi prezent la cursuri pe intuneric, cursurile ar putea fi suspendate.Nu este ceva oficial, insa daca acest lucru sustinut de specialistii NASA este adevarat, atunci cu siguranta se va lua o hotarare in acest sens de catre Ministerul Educatiei.

Conform NASA, un astfel de eveniment s-a intamplat cu un milion de ani in urma.Un eveniment astronimic va avea loc intre Jupiter si Venus, iar planeta Venus va straluci de 10 ori mai mult decat planeta Jupiter.Aceasta reactie va duce eliminarea unei cantitati mari de hidrogen din spatiul cosmic, care va intra in contact cu Soarele pe data de 15 noiembrie.

Hidrogenul va cauza o explozie masiva la suprafata Soarelui, care va duce la cresterea instantanee a temperaturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin. Exploziile care se vor produce pe suprafata Soarelui ii vor da o culoare bleu-gri. Soarelui ii vor trebui doua saptamani sa capete culoarea galbena, cu care suntem obisnuiti. Conform raportului in cauza, temperatura de pe suprafata Pamantului va creste cu 8 grade Celsius si nu vor fi fenomene majore.