Ultima Gala Saptamanala in casa MPFM.Ce se va intampla cu casa?

Ultima Gala Saptamanala in casa MPFM.Ce se va intampla cu casa?

Astazi va avea loc ultima Gala Saptamanala in casa MPFM.Dupa 6 sezoane, s-au anuntat schimbari la Mireasa pentru fiul meu, iar astazi in emisiune s-a anuntat ca va fi ultima Gala in vechea casa a concurentilor.

Incepand cu ziua de maine o noua viata va incepe pentru noii concurenti, deoarece acestia se vor muta in casa noua.Gala Saptamanii MPFM din 19 noiembrie este gala unde va incepe o noua viata.

Eliminarile vor lovi din plin.Lorena si Daniel sunt propusi spre eliminare si asteapta decizia telespectatorilor: vor pleaca sau vor ramane?Ca si in sezonul 3 MPFM, la mutarea in noua casa eliminarile nu vor fi lipsi.Cum s-a anuntat ca aceasta noua casa nu este pentru toata lumea ne putem asteapta la orice.

Odata cu mutarea in noua casa, portile competitiei Mireasa pentru fiul meu se inchid:nu se mai poate intra in competitie pana in luna februarie, cand un nou val de concurenti vor intra in aventura dragostei.

Tot astazi, in Finala Saptamanii, vom afla cine sunt Mirii Saptamanii, cei mai iubiti concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu.Lupta este foarte stransa si se dau batalii la nivel inalt.Cine isi va adjudeca victoria?Pe cine vor clasa voturile telespectatorilor pe prima pozitie a clasamentului si pe cine vor trimite acasa?Cine nu va primi sansa de a nu facea partea din noua viata?