Tragedie în Timiș, Un tânăr a murit înecat în râul Bega

Tragedie în Timiș. Un tânăr a murit înecat în râul Bega, după ce s-a aruncat în apă pentru a se răcori
Sfârșit tragic pentru un tânăr! Bărbatul și-a lăsat hainele pe ponton și s-a aruncat în râul Bega pentru a se răcori. Însă, nu a mai ieșit la suprafață. Un trecător a sărit după el, dar nereușind să-l găsească, a alertat autoritățile. Din păcate, când a fost găsit, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
Miercuri seară, un bărbat și-a găsit sfârșitul, după ce a intrat în râul Bega. Acesta voia să facă o baie care să-l răcorească, dar după ce și-a lăsat hainele și s-a aruncat, nu a mai ieșit la suprafață. Văzând asta, un trecător a încercat să-l găsească însă, nu a avut succes.

La fața locului au ajuns imediat 4 barci cu echipaje, un scafandru, 1 echipaj SMURD și trei baloane de iluminat. De asemenea, echipelor li s-a alaturat un scafandru de la ISU Arad și alți doi de la SVSU Timisoara, de doi voluntari, potrivit opiniatimisoarei.ro.

La scurt timp, a fost trimisă și o barcă în vederea găsirii tânărului. Ulterior, în dreptul stației de vaporașe Constantin Brâncoveanu, la aproximativ 10 metri de ponton, echipele de salvare l-au găsit pe bărbat. Acesta a fost scos din apă și resuscitat chiar pe malul râului Bega, dar a fost constat decesul.

Un adolescent a murit înecat într-un bazin

Tot în această săptămână, un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața după ce s-a înecat într-un bazin al unui complex de agrement. Totul s-a întâmplat copilul știa să înoate și, mai mult, potrivit celor care administrează zona, salvamarii supravegheau.

Ce trebuia să fie o zi frumoasă la complexul de agrement din Târgu Mureş, alături de prieteni, s-a transformat într-o adevărată tragedie. Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani s-au aruncat direct la o adâncime de 1,8 metri.

La scurt timp, aceștia au observat că unul dintre ei, un adolescent de 15 ani a dispărut brusc și, după aproximativ 10 minute, deși acesta știa să înoate, a fost găsit întâmplător pe fundul bazinului. Tânărul s-a stins din viață în ciuda eforturilor medicilor.