Telespectatorii emisiunii MPFM se revolta pe staff-ul acesteia-GREVA

revolta-telespectatorilor-mpfm-3

Telespectatorii emisiunii MPFM au inceput o revolta la adresa staff-ului emisiunii Mireasa pentru fiul meu.Ceea ce se anunta cel mai frumos moment, intrarea concurentilor in noua casa MPFM, maine, la Gala Saptamanii, se pare ca se va transforma intr-un dezastru.

Telespectatorii vor sa pedepseasca staff-ul emisiunii si sa nu priveasca maine, Gala Saptamanii, ce va incepe cu ora 14:00-16:00 si va continua cu ora 17:00-19:00.Dupa cum spun telespectatorii emisiunii s-au saturat sa vada acelasi subiecte si mai ales ca ei se indoiesc de transparenta voturilor.

O situatia incredibila are loc de 3 sezoane la Mireasa pentru fiul meu:Incepand cu sezonul 4, procentele nu au mai fost prezentate de catre staff-ul emisiunii.

revolta-telespectatorilor-mpfm-1

revolta-telespectatorilor-mpfm-2

revolta-telespectatorilor-mpfm-4

 

5 Comments on “Telespectatorii emisiunii MPFM se revolta pe staff-ul acesteia-GREVA”

  1. avem de ce sa ne revoltam voturi incorecte emisiune de ajutor social subiecte numai despre un concurent mai ramane sa auzim cum a decurs nasterea lui vali si stim toata viata lui

  2. Eu am tot scris despre staf si Paula ca au dus de rapa aceasta emisiune,dar vad ca nu se face nimic.Am mai scris si despre votare ca nu este corecta si de asemenea mi se face greata de subiectul Valentin ,Carla si Jesica dar stimabila prezentaore Paula tot insista pe acest subiect pentru ca nu stie sa modereze emisiunea sa te uiti cu placere asa cum ma uitam atunci cand prezenta Mirela.Ar trebui sa se ia masuri de care conducere sa se schimbe ceva.

  3. Nu mai este și nu va mai fi cea fost mpfm din sezoanele precedente se bate moneda pe Valentin și fam lui și pe Andrada care se știe foarte bine ce îi poate pielea si o tine stff ul și prezentatoare în vârful asa zidului clasament întreb și eu restul de concurenți sunt puși de ,decor în platou și mai vreți concurenți nou sa va treacă pragul casei

  4. Tara arde si astia se piaptana. Nu ar protesta pt altceva pt ca sunt prea lasi sau prea indolenti dar pt cretinitatea asta de emisiune sar ca vitejii la lupta… bleeeah.Au si pancarte :)))))))))) .ma intreb daca ei realizeaza ce jalnici si penibili sunt. Ieeeei! Incultura si fake-urile merita proteste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *