Sumudica a castigat o noua batalie cu Becali! Cu ce jucator a semnat

Sumudica a castigat o noua batalie cu Becali! Cu ce jucator a semnat

La plecarea in cantonamentul Astrei din Cipru, tehnicianul campioanei, Marius Sumudica se declara optimist in privinta transferului lui Constantin Budescu.

Iata ce declara Sumudica pe aeroport:“Sunt foarte aproape să-l conving pe Budescu. De data asta mă implic eu foarte mult pentru că Budescu e un jucător care pe mine m-a ajutat să devin unul dintre cei mai buni antrenori ca și rezultate și am o datorie morală față de el.Eu cred că îl deturnez și îl aduc către Astra. Și asta a fost una din condițiile pe care le-a pus. Dacă ramâi și tu, rămân și eu”.

Pe de alta parte, finantatorul FCSB era convins ca fotbalistul de 27 de ani se va alatura formatiei conduse de Laurentiu Reghecampf.

Convins de Sumudica?

Insa, dupa zile de incertitudine, Constantin Budescu s-a hotarat sa continue in tricoul echipei cu care a castigat de-a lingul carierei o cupa, o supercupa si titlul de campion al Romaniei.

Acesta a plecat in Cipru unde va face jonctiune cu lotul lui Sumudica si va semna cel mai probabil cu Astra.

Daca in returul sezonului trecut, Budescu a fost imprumutat de la Dalian Yifang, acum fotbalistul va semna din postura de jucator liber de contract, cel putin o intelegere pana in vara.