Strategiile continua! Se va schimba clasamentul MPFM?

Strategiile continua! Se va schimba clasamentul MPFM?

Saptamana trecuta, s-au citit voturile telespectatorilor dupa o perioada in care acestea nu au fost dezvaluite. S-au aflat Mirii Saptamanii si cine sunt concurentii protejati. Au avut parte rasturnari de situatie in clasament, rasturnari ce au surprins pe unii concurenti.

Clasamentul saptamanii trecute

Mireasa Saptamanii a fost Andrada.Pe locul 2 s-a clasat Edith, iar pe locul 3 se situeaza Andreea. Dupa foarte multa vreme, Andreea a scazut pe locul 3, iar Edith a urcat in clasament cu o pozitie dupa evenimentele petrecute in casa MPFM. Se pare ca sustinatorii fostului concurent, Petru, au inceput sa o voteze pe Edith.

Mirele Saptamanii a fost Valentin. Pe locul 2 s-a clasat Radu, iar pe locul 3 se claseaza Laurentiu. O surpriza pe lista protejatilor si premiera in acest sezon a fost Laurentiu. Dupa o perioada, Radu a reusit sa urce pe locul 2, dupa ce, in urma cu o luna a fost intrecut de Ali.

Se pare ca in momentul in care votul s-a pornit, sustinatorii s-au mobilizat foarte bine, grupurile Andreei s-au decis sa o urce pe aceasta in clasament si s-au ambitionat la vot. Clopozaurii raman de nedoborat, iar sustinatorii lui Edith vin tare din urma.

De cateva sezone, s-a obisnuit votul cu printuri la chat-urile zilnice ale grupurilor de sustinere. Intrand pe cele 3 grupuri de sustinere, am vazut ca se voteaza la putere maxima, mai ales in tabara Clopozaurilor. Cum va evolua situatia, ramane sa aflam la Gala Saptamanii de sambata.