Strategiile continua! Se va schimba clasamentul MPFM?

strategii

Saptamana trecuta, s-au citit voturile telespectatorilor dupa o perioada in care acestea nu au fost dezvaluite. S-au aflat Mirii Saptamanii si cine sunt concurentii protejati. Au avut parte rasturnari de situatie in clasament, rasturnari ce au surprins pe unii concurenti.

Clasamentul saptamanii trecute

Mireasa Saptamanii a fost Andrada.Pe locul 2 s-a clasat Edith, iar pe locul 3 se situeaza Andreea. Dupa foarte multa vreme, Andreea a scazut pe locul 3, iar Edith a urcat in clasament cu o pozitie dupa evenimentele petrecute in casa MPFM. Se pare ca sustinatorii fostului concurent, Petru, au inceput sa o voteze pe Edith.

Mirele Saptamanii a fost Valentin. Pe locul 2 s-a clasat Radu, iar pe locul 3 se claseaza Laurentiu. O surpriza pe lista protejatilor si premiera in acest sezon a fost Laurentiu. Dupa o perioada, Radu a reusit sa urce pe locul 2, dupa ce, in urma cu o luna a fost intrecut de Ali.

Se pare ca in momentul in care votul s-a pornit, sustinatorii s-au mobilizat foarte bine, grupurile Andreei s-au decis sa o urce pe aceasta in clasament si s-au ambitionat la vot. Clopozaurii raman de nedoborat, iar sustinatorii lui Edith vin tare din urma.

De cateva sezone, s-a obisnuit votul cu printuri la chat-urile zilnice ale grupurilor de sustinere. Intrand pe cele 3 grupuri de sustinere, am vazut ca se voteaza la putere maxima, mai ales in tabara Clopozaurilor. Cum va evolua situatia, ramane sa aflam la Gala Saptamanii de sambata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *