Statutul celor 4 concurenti MPFM se stabileste maine la Finala Saptamanii

Statutul celor 4 concurenti MPFM se stabileste maine la Finala Saptamanii

Maine, 28 octombrie 2016, atat pe concurentii MPFM, cat si pe telespectatorii emisiunii ii asteapta o Finala a Saptamanii foarte importanta.Pe langa disputele saptamanii, care vor fi reluate in Gala Saptamanii pentru a fi clarificate, se vor dezvalui Mirii Saptamanii, sunt posibile nominalizari, insa cu siguranta vom afla ce se va intampla cu cei 4 concurenti care au sarit gardul.

Dupa ce au sarit gardul, s-au reintors in casa MPFM spunand ca totul a fost pe moment si ca vor sa reintre in casa Mireasa pentru fiul meu, fie pentru a continua competitia si lupta spre Marele Premiu, sau pentru a pleca conform regulamentului, si anume prin eliminare.

La intoarcerea in competitie, unii dintre ei au intrat in conflict, cum a fost cazul Anei-Maria, care i-a declarat razboi concurentei Edith.Iulia si Andrei au afirmat ca multi sunt falsi si asta se va vedea sambata, in cazul in care concurentii vor decide soarta celor 4.Cei doi au spus ca nu au incredere nici in cei care vor acorda votul pozitiv reintrarii in casa.

Maine vom afla in ce va consta algoritmul de intrare in casa a celor a 4 concurenti.Este posibil ca cei 4 sa fie la mana publicului, la mana concurentilor sau 50% public si 50% concurenti, insa dupa cum bine stiti, sezonul 6 este mai special, deoarece s-a format in juriu format din mamele baietilor care vor lua diferite decizii.Este posibil ca acest juriu sa decida soarta celor 4.

Tot maine vom afla Mirii Saptamanii, cei mai apreciati concurenti in preferintele telespectatorilor.Lupta a devenit acerba inca de la inceput de sezon si asta se vede din batalia in voturi a sustinatorilor de pe grupurile de sustinere.Cine a reusit sa ajunga la inimile voastre dupa aproape 2 luni de competitie?

Nu ratati Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 octombrie 2016, incepand cu ora 14:00 si continuand de la ora 17:00.