Sperietori pentru Jankovic! Dupa Halep, a batut-o si Monica Niculescu

Sperietori pentru Jankovic! Dupa Halep, a batut-o si Monica Niculescu

Monica Niculescu a reusit o victorie foarte importanta in primul tur de Hobart, acolo unde, a invins-o in doua seturi pe fostul lider mondial, sarboaica Jelena Jankovic.

Sportiva noastra s-a impus cu scorul de 6-2;6-3. Aceasta a fost a treia victorie pentru Monica Niculescu impotriva mult mai titratei adversare din Serbia. Scorul la general intre cele doua este acum de 5-3 pentru Jankovic, dar Monica Niculescu are trei victorii consecutive in fata fostului lider  WTA.

Interesant este, ca , saptamana trecuta, la Shenzen, in primul tur, Jankovic a pierdut tot in fata unei jucatoare din Romania, Simona Halep.

La finalul partidei de la Hobart, extrem de fericita, Monica a declarat:”Sunt fericită să fiu la Hobart, întotdeauna îmi face plăcere să evoluez la acest turneu. Am avut un meci foarte greu cu Jankovic, care nu greșește nicio minge. Am încercat să rămân concentrată și să lupt pentru fiecare punct. Trebuia să am o evoluție bună pentru că Jelena este o jucătoare excelentă. Cred că m-am descurcat foarte bine. Condițiile de joc nu au fost cele mai bune, din cauza vântului, dar mă bucur că am reușit să mă calific în turul doi. Vreau să mulțumesc și publicului care a venit astăzi să urmărească meciul. Oamenii au fost mereu foarte drăguți și vin să vadă meciurile mele, așa că încerc să vin aici în fiecare an (e la a 8-a participare), să mă simt bine”