SONDAJ:Cine va iesi Mireasa Saptamanii MPFM?

mireasa-saptamanii-mpfm

Cu siguranta toata lumea se intreaba cine va iesi Mireasa Saptamanii MPFM si cine va primi cele mai multe voturi din partea telespectatorilor saptamana aceasta.Sezonul acesta a fost o situatie care nu a mai fost la MPFM de 3 ani si anume titlul de Mireasa Saptamanii sa revina mai multor fete.

Mihaela, Andreea, Andrada au fost fetele care au primit titlul de Mireasa Saptamanii.In ultima perioada, lupta se da intre Andreea si Andrada, fetele cele mai sustinute din casa MPFM.Pe grupurile de socializare, fanii se contrazic in pareri.De aceea vrem sa stim cine va iesi Mireasa Saptamanii.

Votati-va concurenta favorita pana sambata, la ora 14:00, cand vom inchide sondajul si vom afla cine este cea mai votata fata.

Cine va iesi Mireasa Saptamanii MPFM?

  • Andreea (54%, 979 Votes)
  • Andrada (46%, 841 Votes)

Total Voters: 1.820

Loading ... Loading ...

13 Comments on “SONDAJ:Cine va iesi Mireasa Saptamanii MPFM?”

  1. DRACU TOT O TINETI CA NU IESE ANDRADA CA NE-A ARARTAT INSEZONUL TRECUT !!! CE DRACU V-A ARATAT ? VOI NU ATI BAUT NICIODATA ? SUNTETI SFINTELE PULII ¿¿¿

  2. Este o diferenta enorma intre Andrada si Andreea . Andrada este carismatica . desteapta isi sustine ideile coerent si cu responsabilitate . Este foarte frumoasa si trece ecranul . Andreea este stearsa , fara carisma nu stie sa arate daca cumva are (inteligenta ) Nu trece ecranul sub nici o forma si prin nimic sub masca de maicuta chiar nu stiu ce se ascunde .

  3. În acest sezon nu mai ești singur pe cine votezi,am impresia că primele locuri sunt v măsluite de către staf,ma dezamăgește această emisiune de la o zi la alta iar gala îmi năruie toate speranțele în funcție de voturile noastre.

    1. Am spus in articol ca in ultima perioada doar ele au fost pe primul loc.Cand o alta fata va fi aleasa Mireasa Saptamanii vom face un nou articol.O seara buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *