Sondaj! Vin parlamentarele,cu cine votati ?

Sondaj! Vin parlamentarele,cu cine votati ?

Duminica, 11 decembrie 2016 vor avea alegerile parlamentare.Fiecare partid si-a pregatit deja listele cu canditatii, iar acum isi prezinta platformele electorale cetatenilor cu drept de vot.

Ca la fiecare runda cu alegeri, cei de la PSD ar a fi marii favoriti. Insa, asa cum s-a mai intamplat in ultima perioada, vor fi partide care vor atenta la poziti de castigatori ai alegerilor, precum PNL, ALDE etc.

Este interesat de vazut cum vor vota romanii in cazul canditatilor certati cu legea. Dintre candidatii ce au probleme cu justitia enumeram pe Liviu Dragnea, Iulian Iancu, Toni Grebla, Gabriel Vlase precum si alte nume grele ale politicii romanesti.

Principalele partide politice care se vor lupta pentru suprematie si care au in componenta oameni politici foarte cunoscuti si influenti, dar care, totodata, au si probleme cu legea, sunt:

PSD care merge la lupta in frunte cu Liviu Dragnea, Lia Olguta Vasilescu, dar si fostul premier, Victor Ponta, cel care candideaza pentru un post de deputat in Gorj;

PMP care se bazeaza pe imaginea lui Traian Basescu in tentativa de a obtine cat mai multe mandate.Dintre candidatii PMP mai amintim pe Valerian Vreme si Haralambie Vochitiu.

ALDE, partidul lui Calin Popescu Tariceanu are ca si principali candidtati pe insusi fostul prim-ministru si pe fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc.Alti candidati destul de cunoscuti alegatorilor sunt fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian sau Ion Ariton.

Pentru a lua pulsul alegatorilor acum,cu aproximativ o luna inaintea alegerilor, va invitam sa participati la sondajul nostru de mai jos:

[poll id=”8″]