SOC!SOC!SOC!Eleva de 16 ani, disparuta in Pitesti!Familia cere ajutor!

SOC!SOC!SOC!Eleva de 16 ani, disparuta in Pitesti!Familia cere ajutor!

O eleva de 16 ani a disparut astazi dupa ce a iesit de la cursuri.Se pare ca fata a terminat cursurile mai devreme si a plecat acasa, intr-un apartament din zona Trivale, acolo unde locuieste in chirie.

Colegele de apartament ale Anei-Maria au observat in timpul orei 13:00 lipsa acesteia.In jurul orei 13:00, fratele elevei a primit de la aceasta o fotografie pe WhatssApp, facuta intr-o parcare, acesta fiind singurul mesaj trimis de fata.

Dupa aproximativ 2 ore, Ana-Maria a sunat-o pe prietena fratelui sau si i-a spus ca nu stie unde se afla.Prietena fratelui a spus ca era plansa.In momentul cand l-am contactat pe fratele elevei, aceasta a spus ca era plansa si speriata si ca brusc, telefonul s-a inchis.

pozatrimisadeana-maria

Aceasta este poza trimisa de Ana-Maria.Daca cineva cunoaste locul este rugat sa il contacteze pe fratele acesteia sau redactia noastra la sectiunea contact.

CONTACTEAZA-NE

“Va rog pe toți cei care aveți și cunoașteți detalii despre unde este sora mea, Ana P. Maria, dispărută de la gazda din Trivale…oraș Pitești astăzi ora 12:00 să mă contacteze urgent la nr 0787811683!Mulțumesc!”, a postat fratele elevei pe contul de socializare.

Ana-Maria Petre studiaza la Liceul Tehnologic  Constantin Brancusi din Pitesti.Aceasta statea in gazda in Pitesti, locuind la tara, in comuna Izvoru, aflata la 75 de km de Pitesti.

UPDATE: FATA A FOST GASITA.