SOCANT!Un cuplu de la MPFM s-a despartit la final de an.

SOCANT!Un cuplu de la MPFM s-a despartit la final de an.

In urma cu cateva minute, pe AntenaPlay, s-au observat niste schimbari in cuplu.Cei doi protagonisti au intalnit probleme de comunicare, iar de cateva zile, Ali este foarte ciudat in relatia cu Edith, sau mai bine spus se comporta ciudat, deoarece cei doi s-au despartit.Este cazul sa vorbim la trecut in ceea ce priveste cuplul Edith-Ali, deoarece in urma cu cateva minute, s-au despartit.Sustinatorii lor sunt foarte alarmati si nu stiu ce sa mai faca.Le este frica ca Edith va sari gardul competitiei in aceasta seara.

ALI PARE SCHIMBAT DE LA O PERIOADA

Ali a castigat cursa spre rasfat si ocazia de a petrece Craciunul alaturi de familia sa.Reintoarcerea in competitie, l-a schimbat foarte mult pe acesta, de la un timp se observa cum o evita pe Edith, sau cauta motiv pentru a se desparti.

Comentariile telespectatorilor:

Acest subiect a stranit reactii controversate pe retele de socializare.Iata reactiile telespectatorilor la cald:

“Se face partajul: Au început cu pozele!Este mai bine pentru amândoi,eu așa cred!Ali si Edith s-au despărțit(asa am dedus din discuții).Ali va putea fi cu Geo chiar gratis!Fara sa o plătească 😉 !”

“Georgiana le-a dat tuturor o lecție cand s-a despărțit de Borca, a fost de neînduplecat, cred că și asta a contribuit la hotărârea lui Ali.”

“Cred că și-a dat si ea seama de unele lucruri și se întărește. Nu aveau motive să pună nimic la cale. Din atitudinea lui Ali se vedea clar că despărțirea de ea este drumul spre eliberare.”

REVENIM CU DETALII IN CEL MAI SCURT TIMP!