Simona Halep,stiri despre vacanta,cariera si familie!

Simona Halep,stiri despre vacanta,cariera si familie!

Ca urmare a eliminarii premature de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a luat decizia de a petrece cateva zile de relaxare in Romania.

Ca orice personalitate cunoscuta, pe langa performantele din teren si viata privata a Simonei este subiect pentru ziarele mondene.

Utimele barfe din presa romaneasca vorbesc despre o eventuala casatorie a jucatoarei de tenis. Presupusul iubit al Simonei ar fi Costa Sponte. Constanteanca a negat insa acest lucru, declarand urmatoarele: „Nu ma marit. Nu am relatie, nu sunt cu Costa Sponte, cum s-a scris. Nu ma marit şi nu am de gand sa ma marit in viitorul apropiat. Dar intr-o zi o voi face”

Referitor la cariera, Simona Halep, care a terminat acest sezon competitional pe locul 4 WTA, sportiva noastra a ramas cu amintirile placute din acest sezon, si anume succesele din turneele de la Madrid, Bucuresti si Montreal. Cat de curand, ea va incepe pregatirile pentru noul sezon cat de curand, deoarece primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, se apropie cu pasi repezi si sportiva noastra vrea sa fie in forma maxima.

Totusi, in ciuda eliminarii din grupe de la turneul de la Singapore, sportiva noastra a reusit cea mai frumoasa lovitura a turneului,in meciul cu viitoare castigatoare a turneului, Dominika Cibulkova. Lovitura lui Halep a obtinut aproximativ 60% din voturi.