Simona Halep, implicata direct de decizia luata de WTA!

Simona Halep, implicata direct de decizia  luata de WTA!

Simona Halep a primit cu surprindere vestea ca, WTA ar vrea sa introduca in tenisul feminin regula super tie-breakului si cea a punctului decisiv in caz de egalitate la 40. Aceasta regula, privita cu stupoare de foarte multe jucatoare, printre care si Simona Halep, are scopul de a scurta partidele feminine de tenis.

In urma cu ceva timp, si la meciurile de dublu a fost introdusa aceasta regula, tot din motive legate de durata partidelor si totodata de oboseala jucatorilor.

In alta ordine de idei, Simona, care va termina anul pe locul 4 WTA, si-a anuntat deja programul pentru inceputul anului 2017, an in care va continua colaborarea cu Darren Cahill. Sportiva noastra va efectua pregatirea dintre sezoane la Poiana Brasov si Adelaide (Australia), iar debutul in noul sezon il va face la turneul de la Shenzhen (China).

Intrebarea de pe buzele tuturor este aceea daca Simona Halep va izbuti in 2017 sa castige primul ei turneu de Grand Slam. Cu siguranta, avand competitoare ca Serena Wiliams, Petra Kvitova, Angnieska Radwanska, Angelique Kerber sau chiar Maria Sharapova, Simonei Halep nu ii va fi deloc usor.