Simona Halep, final de sezon.Retrospectiva anului 2016!

Simona Halep, final de sezon.Retrospectiva anului 2016!

La fiecare final de sezon, marii sportivi sunt laudati sau criticati de diverse publicatii de specialitate. In acest articol, ne propunem sa prezentam lucrurile bune si cele rele ale Simonei Halep pe parcursul acestui sezon.

Privind in spate rezultatele din acest an, Simona se declarat multumita  de ceea ce a reusit in acest sezon, izbutind sa castige turneele de la Madrid, Bucuresti si Montreal, la turneul canadian jucand si finala de dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Totusi, inceputul de an nu a fost unul bun pentru Halep, ea avand cateva eliminari inca din primul tur al competitiilor (Australian Open, Doha, Dubai), una din aceste eliminari insemnand si cea mai mare surpriza a acestui sezon in WTA(cea de la Australian Open). Perioada martie-septembrie a fost insa una in care Simona si-a aratat adevarata valoare, reusind sa castige titlurile mentionate mai sus, si reusind multe alte rezultate notabile (sferturi la Indian Wells, Miami, Wimbledon sau seminifale la Cincinatti).

Si din punct de vede financiar, acest sezon a fost unul reusit, Simona fiind pe locul 3 la incasari, cu aproape 4 milioane jumatate de euro castigate in aceste an,ea fiind depasita doar de primele doua clasate in topul mondial, Angelique Kerber si Serena Williams.

In anul ce a trecut, Simona s-a mai remarcat si prin loviturile spectaculoase,pe site-ul WTA-ului puteti urmari 6 lovituri de geniu marca Simona Halep.

In ceea ce priveste pregatirile pentru sezonul 2017, Simona se afla in Poiana Brasov acolo unde se pregateste alaturi de Simona Niculescu, antrenorul Darren Cahill lipsand insa in aceasta perioada a pregatirii. In noul sezon, asteptarile de la Halep sunt mari, Carlos Moya, fost numar 1 ATP, spunand ca Halep are toate atuurile pentru a deveni numarul 1 mondial.