Simona Halep a anuntat cand are in plan sa se retraga

Simona Halep a anuntat cand are in plan sa se retraga

Simona Halep a anuntat, intr-un interviu acordat duminica, cand are in plan sa se retraga din activitate.

Prezenta la complexul detinut de Dinu Pescariu, Simona, alaturi de Darren Cahill au sustinut lectii de tenis cu micutii de clubul fostului tenisman,sportiva noastra fiind recunoscuta ca o mare admiratoare a copiilor.

De altfel, numarul 4 WTA a marturisit ca isi doreste sa aiba copii, dar asta se va intampla la momentul potrivit.

Iata ce a declarat Simona: ”Important e să fii om înainte să fii jucător de tenis!În viață contează familia și copiii, dar mai eu am de jucat tenis. Îmi plac enorm copiii, îmi doresc să am copii, dar mai aștept. Când voi avea copii, vreau să mergem în oraș, apoi să ne jucăm în curte, dacă o să am. Și să-i țin departe de calculator. Timp este pentru toate, ca să am o relație cu cineva. Vreau să mă căsătoresc. Vreau să am rochie de mireasă foarte lungă și să port tocuri. Mi-aș fi dorit să am 5-7 centimetri mai mult decât acum”.

Chestionata in legatura cu perioada in care va mai face sport de performanta si cand are de gand sa se retraga, Simona a declarat ca : ”Important este să nu-și dorească mai mult părinții decât copiii să joace tenis. Pe la 14-15 ani te decizi dacă vrei să faci performanță sau doar de plăcere. Eu la 14 ani m-am decis. Mă duceam singură la antrenament, cu taxiul, fiindcă tata nu se trezea la ora 7.00. O să joc tenis până la maximum 30 de ani. Eu vreau să joc până la 28-30 de ani”.

Dupa terminarea lectiilor, Simona i-a imbratisat cu drag pe cei mici si le-a oferit bucuroasa autografe.Campioana noastra nu va mai ramane mult timp in Romania, ea urmand sa plece in Australia peste putin timp, in vederea pregatirii primului turneul din sezonul urmator.