Se preconizeaza o noua tradare ? Transfer de la Dinamo la Steaua

Se preconizeaza o noua tradare ? Transfer de la Dinamo la Steaua

Perioada de transferuri poate aduce o noua tradare in fotbalul romanesc. Trecerea lui Harlem Eddy Gnohere la marea rivala a alb-rosilor ar putea fi socul acestei ierni in campionatul intern.

Desi oamenii de fotbal considera ca, fiind strain si neavand pedigree de dinamovist, acest transfer nu ar reprezenta o tradare, suporterii alb-rosii vor fi cu siguranta extrem de furiosi, atacantul francez fiind unul dintre cei mai iubiti jucatori alb-rosii.

Cu toate ca nu a aparut o informatie oficiala in acest sens, apar tot mai multe lucruri care duc catre un tranfer. Gnohere nu se afla in lotul lui Dinamo pentru meciul contra Stelei de maine, ceea ce duce cu gandul la faptul ca nici Denis Alibec, jucator deja acontat de Steaua, nu a  evoluat in meciul din Astra si Steaua. Apoi, faptul ca este in ultimele 6 luni de contract si ca oficialii dinamovisti au declarat ca sunt dispusi la negociere e inca un semn clar ca zilele Bizonului in Groapa sunt numarate.

Pe de alta parte, in trecut au mai fost transferuri intre cele doua echipe cu iz de tradare, Astfel, dintre jucatorii care au evoluat pentru ambele echipe amintim pe Catalin Munteanu, Ionel Danciulescu, Daniel Oprita, Gabriel Bostina, Ciprian Marica, Gabi Tamas si altii.

Pana la concretizarea unui transfer, Dinamo si Steaua se infrunta maine, 22.12.206, in mansa tur a semifinalei Cupei Ligii.