Schimbari majore in noul an:Paula Chirila pleaca de la MPFM

ceamaibunaprezentatoare

De cateva saptamanii, pe grupurile mixte ale emisiunii circula zvonuri cum ca Paula Chirila va pleca de la MPFM in februarie 2017.Poate ca este ceea ce multi asteapta, insa intrebarea este cine o va inlocui pe aceasta la carma emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

Zvonurile despre reintoarcerea Mirelei s-au dovedit sa fie false, acest lucru ni s-a confirmat de la surse media din trust. Paula Chirila va pleca de la Mireasa pentru fiul meu in februarie 2017. Paula Chirila a spus ca nu mai poate face fata atator ore de emsie zilnic si doreste sa se retraga.

La casting pentru ocuparea locului de moderator in emisiune au fost: Anca Turcasiu, Maria Buza si Cristina Cioran . Cel mai probabil, Cristina Cioran va fi cea care va prelua emisiunea, dar nu este batut in cuie.

In curand vom afla cine va trece la carma emisiunii MPFM si cine ii va lua locul Paulei Chirila.

4 Comments on “Schimbari majore in noul an:Paula Chirila pleaca de la MPFM”

 1. Cea mai buna alegere ar fi Maria Buza si cea mai rea, Cristina Cioran. Cu Cristina ca prezentator s-ar pierde si mai multi telespectatori decat pana acum.

 2. Maria Buza e cea mai potrivita.Ar inlocuio cu brio pe Paula Chirila.Ar da un nou sens acestei emisiuni ,la care se uita multe persoane.E omul potrivit ,la locul potrivit.O asteptam cu mare drag sa ne descreteasca fruntile .

 3. De ce sa si toceasca nervii Maria – o artista minunata, completa, sensibila, pusa pe sotii.????

  Alegerea de a fi prezentatoare d-ra Cioran este perfecta! Fara suparare!!!

  Nu este nici de departe preferata mea dar este abila, teatrala, taioasa, ambitioasa, rautacioasa, intriganta. Am urmarit ceva emisiuni, reality-uri cu ea,..hehehe… :)))))) .Doar stuff-ul sa ii dea un pic de mana libera, cu toate ca ma indoiesc.

  Cineva mai sus a zis ca ar fi alegerea cea mai rea… asta si trebuie unui concurs de acest gen..om rau sa tina in struna concurenti de aceiasi speta.

  Ganditi-o la rece! Va fi supercomic “delirul”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *