Sansa unica pentru Mirii Saptamanii in Gala Saptamanii din 3 decembrie

Sansa unica pentru Mirii Saptamanii in Gala Saptamanii din 3 decembrie

Maine, 3 decembrie 2016, de la ora 14:00, ne asteapta o Gala Saptamanala senzationala, plina de emotii si presarata cu jocuri.Noua casa Mireasa pentru fiul meu va fi descoperita in Finala de maine.Tot maine, noii concurentii pasesc pragul competitiei.Paula Chirila a anuntat ca maine se vor primii ultimii concurenti, portile se vor inchide si va incepe adevarata competitie.

Mirii Saptamanii, cei mai votati concurenti, vor primii o sansa unica.Acestia vor fi primii concurenti care vor pasi pragul noii case Mireasa pentru fiul meu si vor descoperi primii aceasta casa.Problema este cine vor fi acestia, deoarece batalia este foarte stransa, atat la fete, cat si la baieti.

In ultima perioada, batalia pentru Mireasa Saptamanii se da intre Andreea si Andrada, iar la baieti intre Radu si Valentin.Ce este drept, in cazul baietilor, Valentin nu s-a aflat de 3 ori pe prima pozitie a clasamentului, intre Andreea si Andrada s-a dat o batalie enorma, de la o saptamana la alta, avand loc o rocada intre cele 2. In ultimele 2 saptamanii, Andrada si Valentin au fost alesi Mirii Saptamanii.

Cum va sta situatia maine?Cine vor fi Mirii Saptamanii si cei care vor intra primii in casa Mireasa pentru fiul meu?Isi vor mentine Andrada si Valentin pozitia in clasament sau vor fi detronati?