Sambata nu este emisiune la MPFM!Insa VINERI plicurile se vor deschide!

Sambata nu este emisiune la MPFM!Insa VINERI plicurile se vor deschide!

S-a anuntat OFICIAL ca sambata, 24 decembrie 2016, nu va fi emisiune in casa Mireasa pentru fiul meu, iar Gala de Sambata, va fi anulata.Sau NU.Paula Chirila a spus la Finala Saptamanii trecute ca telespectatorii emisiunii au la dispozitie o saptamana sa voteze in privinta Iulei.

Plicurile ce contin rezultatul votului se vor deschide VINERI, in partea a doua a emisiunii si vom afla ce se va intampla cu Iulia.Va petrece Craciunul acasa alaturi de familie sau va ramane in casa Mireasa pentru fiul meu?Se pare ca dorinta exprimata de Cristi, dorinta de a ramane Iulia, se pare ca nu i-a prins bine Iulei, aceasta fiind votata sa plece, sau cel putin asta declara oamenii pe grupurile mixte.

Tot VINERI vom afla cine sunt Mirii Saptamanii, cei mai votati concurenti.Saptamana trecuta am fost martorii unor rastunari de situatie in ceea ce priveste clasamentul baietilor, Ali urcand dupa foarte multa vreme pe locul 2.Ce se va intampla saptamana aceasta?Cum vor arata voturilor telespectatorilor?

Chiar daca mai este o Gala pana la final de an si anume cea din 31 ianuarie 2016, este posibil ca vineri sa se aleaga MIRII ANULUI 2016.Cine va castiga acest titlu si ce beneficii vor avea acestia?