Sa lansat Portalul DeltaGate.eu, Un Website Despre Locatiile Din Delta Dunarii, Cazare si Oferte Pensiuni in Limba Engleza

Sa lansat Portalul DeltaGate.eu, Un Website Despre Locatiile Din Delta Dunarii, Cazare si Oferte Pensiuni in Limba Engleza

Echipa de developeri din cadrul firmei Weryon SEO Web Development Romania au initiat un nou proiect pentru promovarea Romaniei si a frumusetilor sale gasind in Delta Dunarii un loc de poveste insa nepromovat in fata turistilor din Europa.

De aici a luat nastere ideea de a promova Delta Dunarii acestia lucrand cu succes in domeniul promovarii online de o perioada indelungata. “Intrucat lucram mai mult cu piata de advertising din UK si Spania am decis sa promovam Delta Dunarii in felul nostru si nu vom mai astepta ajutorul statului inexistent la cererile noastre de a primi date si ajutor in ceea ce priveste Romania si marile sale valori. Am initiat mai multe cereri pentru a fi ajutati sa promovam Romania fara pretentii materiale insa nu am fost contactati de nimeni si am urmat ideea de a incerca sa facem totul noi pentru a scoate frumusetile din Delta Dunarii unice in lume dar inca necunoscute de catre turistii din Europa, sunt multi pescari profesionisti sau amatori care nu au auzit de ce secrete ascunde Delta Dunarii.

Un pescar amator sau profesionist plateste in Spania pentru o partida de pescuit mai bine de 5k euro pentru o saptamana de pescuit pe raul Ebru aflat in Spania si care este pe departe un loc mirific in comparatie cu Delta Dunarii. Sunt multe de vazut aici, de la oamenii locului care traiesc parca ca si in comuna primitiva inca, si acesti sunt multi, locurile virgine ale lumii in care omul inca nu a pus inca amprenta. Stim clar ca omul mai mult distruge si asta se intampla cand nu este educatie. La felul cum Romania a avansat in ultimii 30 de ani unde din aceasta democratie sa cules mai mult negativul te bucuri de multe ori ca sunt si oameni care au ramas cu update urile in urma si clar au ramas mai curati in suflet si la exterior. Varietatile de natura si mari game de sortimente de peste pe care Delta Dunarii le ofera, este verdele acela viu al naturii care pe Ebru nu ai sa il gasesti, este verdele viu al naturii si locurile virgine ale Europei apreciate de Printul Charles in nenumaratele sale vizite in Romania. Anglia este o tara bogata industrializata total insa este o tara urata si la propriu si la figurat, plus clima si timpul de aici te indeamna catre depresie, am locuit si aici 7 ani si cunosc clar ce vorbesc.

Dupa 2 zile de stat pe raul Ebru nu poti vedea indiferent daca tii ochii inchisi sau deschisi decat visinul-maro acela caractersitic terenurilor de bitum. In contact cu soarele aprig al Spaniei pe perioada verii si cu malurile raului Ebru unde foarte rar poti gasi un petic de natura vie ochii iti sunt afectati negativ si iti trebuie o saptamana sa iti revii din acea stare creata de aceste locuri.

Stim clar ca un pescar de UK plateste undeva pana la 800 lire sterline pentru o zi de pescuit pe Ebro in care are asigurata cazarea , micul dejun si o barca care dimineata il duce la locurile apropiate de pescuit si seara este reintors in camera sa unde ofertele acestui popor care stie sa faca turism nu se opresc iar mesele din timpul zilei nu sunt incluse in acest pret. Am stat si analizat ofertele din Delta Dunarii si am dedus dintr-o simpla cautare online si in urma a mai multe vizite aici ca ofertele din Delta Dunarii sunt mult mai joase ca pret si sunt clar superioare pensiunilor din Spania.

Am locuit 11 ani in Benidorm Spania si inteleg chiar bine turismul, ne ocupam cu succes in promovarea afacerilor online si ne va fi foarte usor sa aparem in cautarile marilor motoare de cautare ale Europei cand va fi vorba de locuri turistice, de pescuit in locuri unice si in general despre locurile unice ale acestei planete. Aici va fi partea usoara, ce urmeaza ca si munca va fi sa colectam datele despre ofertele acestor locuri incercand sa evitam si spamul si tinand cont ca multe din aceste hoteluri, resorturi si pensiuni sunt in locuri in care nici internetul nu a ajuns si la telefonul locatiei iti raspund anjajati care nu inteleg ce inseamna optimizare SEO si care nu stiu sa profite de oferta free.

Promovam Romania si Frumusetile Ei Gratis

O pensiune din Romania din zona Tulcea si pana la Dunavat ofera fara caldura un pachet turistic pe perioda de 7 zile care este echivalentul unei zile de pescuit in Spania Ebru. Am zis fara caldura si o sa va explic si de ce. Multi romani care in ultima perioada in numar tot mai mare parasesc Romania au vizitat aceste tari si au observat amabilitatea si caldura pe care spaniolii si alte popoare turistice o ofera celor care le trec pragul si care la noi inca lasa de dorit.

De la intrarea in Romania si pana in Ploiesti orasul meu natal intrarea in orice magazin, benzinarie sau orice alta institutie privata sau statala te face sa regreti ca te ai intors aici. Suntem clar inca necivilizati si mai ales in forma in care sa stim sa primim cu caldura turistii. Comerciantii stau cu spatele la vizitatori, vorbesc acru si raspicat, nu saluta nici la intrare nici la iesire.. astea sunt cateva aspecte pe care este imposibil sa nu le observi si sa te faca sa vezi diferente si sa intelegi ca ne lipeste in primul rand educatia. Nu mai ar fi cazul sa enumeram ce se ofera in alte tari unde turismul este practicat cu succes insa la noi unde sunt locuri unice in lume nu stim sa-l valorificam.

De aici sunt si problemele care au fost facute de mai multe ori public in ziare si TV in care se arata clar ca vapoarele de croaziera din Europa opresc pe malul romanesc al Deltei Dunari numai in cazul daca un turist a decedat. Nu ma incearca decat un sentiment de rusine in fata altor Europeni caci am vazut cu ochii mei si am simtit pe pielea mea aceste discrepante si am decis ca noi cei din cadrul Weryon Optimizare SEO Romania trebuie sa schimbam ceva.

Incercam Sa Schimbam Mentalitati Gresite

Este un proces greu caci incercam sa schimbam mentalitati si munca cu omul este clar cea mai grea. Este usor cand ai un pc si nu ai nevoie de oameni, insa cand ai de schimbat un popor este un lucru greu si sincer va spun ca de multe ori se pare ca te lupti cu morile de vant, daca nu gaseam si oameni care sa ma faca sa cred ca totusi merita nu intiam acest proiect si ramanea o idee intr-un ungher al mintii mele unde sau strans mai multe idei unde am incercat sa facem ceva pentru Romania caci lucram in domeniu si ne ar fi foarte usor sa promovam Romania si locurile sale turistice dar nu am avut sprijin nici atunci cand nu ceri foloase materiale si doar doresti sa iti promovezi tara pe care o iubesti.

Insa Romania are ce oferi si avem si oameni care gandesc si care nu sunt pusi doar pe escrocherii si gandesc la cum sa jecmaneasca turistii, sunt si oameni cu sufletul curat pentru care eu am decis sa lupt. Eu am initiat acest proiect si am gasit sprijin de la toata echipa noastra si de la partenerii nostri cu care lucram online.

Propunerea Catre Antreprenorii Romani din Delta Dunarii

Am cumparat un domeniu, deltagate.eu, care mi sa parut ok ca si nume si care se va adresa pentru inceput popoarelor vorbitoare de limba engleza si de moment se afla in varianta Beta, am intitiat acest proiect insa mai sunt multe de stabilit. Plecand de la prima furca caudina, Antreprenorii din Romania, nu toti dar foarte multi insa cred doar ca este decat un mod sa fie atrasi intr-un loc unde sunt pusi sa plateasca sau cine stie ce avioane au in cap caci de SEO si optimizarea SEO inca nu au auzit iar despre patriotism au uitat total. Inca odata te gandesti ce necivilizati suntem si cat am putut sa ne pierdem increderea in oameni aici in Romania.

O sa initiem un progam prin care o sa cerem poze si cat mai multe date despre pensiunile, hotelurile si ofertele locale oferite turistilor, ale iubitorilor de natura si totodata si cele dedicate exclusiv pescarilor amatori si profesionisti din intreaga lume si o sa va tinem la curent cu noile miscari. Rog totodata prin intermediul dvs daca un propetar de hotel, resort sau pensiune citeste acest articol sa mearga simplu la noi pe site ul deltagate.eu si sa folosesca sectiunea de advertise with us pentru a isi inscrie afacerea” declara Stefan Florin, unul din managerii Weryon.

Este un proiect frumos pe care si noi Top24hnews.com il vom sustine si nu vom inceta sa va tinem la curent cu evolutia acestui proiect initiat de o echipa de profesionisti in promovarea online si cu multe proiecte aduse in cele mai bune pozitii in motoarele de cautare din diferite tari.