Roadele muncii serioase se vad! Nou lider in Liga 1!

Roadele muncii serioase se vad! Nou lider in Liga 1!

Etapa cu numarul 19 din Liga 1 a adus o schimbare, cel putin temporara, de lider. La Ovidiu, s-au intalnit ocupantele pozitiilor cu numarul 2 si 3 din clasament, Viitorul si CSU Craiova, ambele fiind la o lungime distanta de fostul lider, Steaua.

In ciuda importantei acestei partide, baietii lui Gica Hagi au intrat pe teren foarte relaxati si, dupa doar 5 minute de joc au deschis scorul prin Aurelian Chitu. Alex Nimely a primit o pasa de la capitanul Romario Benzar dupa care l-a angajat pe Chitu care l-a invins pe portarul Calancea cu un sut frumos, cu exteriorul la coltul scurt. 1-0 si constantenii se gandeau deja cum e sa fi pe primul loc.

In minutul 36, aceeasi Chitu si Nimely sunt in prim plan. Primul executa o lovitura de la colt, Nimely prelungeste pe spate , iar Robert Hodorogea impinge balonul in plasa din doar cativa metri, stabilind scorul pauzei si totodata scorul final.

Finalul meciului a adus si mici incidente intre jucatorii celor doua echipe, Rimniceanu de la gazde, respectiv Rambe de la olteni vazand cartonasul rosu.

Asadar, in urma acestui succes cu 2-0, trupa lui Hagi se instaleaza in fotoliul de lider, la doua puncte de Steaua, care va juca maine cu Pandurii, si la 3 puncte de invinsii de astazi, CSU Craiova.