Revelionul Starurilor la Antena 1 cu Dan Negru.Ce transmite acesta fanilor?

Revelionul Starurilor la Antena 1 cu Dan Negru.Ce transmite acesta fanilor?

Cum ne-a obisnuit in fiecare an, Dan Negru va fi prezent si anul acesta pe Antena 1 cu un mega show.De 16 ani de cand show-ul este prezent la TV, Dan Negru a inregistrat o audienta foarte mare, perioada aceasta fiind una favorabila pentru Antena 1.Alaturi de vedete din Romania si anul acesta, Dan Negru va fi prezent cu proba mastilor.De aceea va spunem ca nu trebuie sa ratati petrecerea dintre ani ce va avea loc pe Antena 1.

Mii de fani i-au trimis mesaje lui Dan Negru, insa acesta nu a apucat sa le raspunda tuturor. insa a facut o postare pin acest sens:”Sunt un netrebnic ca nu apuc sa răspund tuturor mesajelor despre Revelion. Sunt câteva mii carora n-am mai apucat sa le răspund… Iertare! Și distracție frumoasa fără mine.O spune ala care face Revelioane la televizor de 17 ani..Ideal e sa faceți revelionul departe de mine, adică, departe de televizor! Lasati televizorul,macar de Revelion…!!!”

Antena 1 a pregatit si anul acesta o petrecere minunata pentru telespectatorii fideli ai emisiunii: Dan Negru va da intalnire cu emisiunea “Revelionul Starurilor 2017” de la ora 22:15, iar de la ora 03:00, pe Antena 1, o gasiti pe Mirela Boureanu Vaida cu emisiunea “Revelion la Hanul Mirelei.”