Revelion 2017! Prognoza meteo, planuri si tarife reduse!

Revelion 2017! Prognoza meteo, planuri si tarife reduse!

A mai ramas doar o zi pana la seara de revelion. Toata lumea e pregatita pentru a celebra cum se cuvine trecerea in noul an.

48% dintre romani stau acasa

In ultimii ani, numarul persoanelor care alegeau sa ciocneasca un pahar la miezul noptii acasa, cu familia, era mai mic in proportie cu cel de anul acesta. Astfel, 48% dintre romani vor petrece revelionul acasa, cu familia, in fata televizorului. De altfel, in ultimele zile pe retelele de sociaizare au fost la moda postarile cu ” #revelionulcuDanNegru”.

Ger in noaptea dintre ani

Conform meteorologului Romica Jurca, noaptea de revelion va fi una foarte rece, temperaturile ce se vor inregistra fiind cuprinse intre -3 si -13 grade, in estul Transilvaniei inregistrandu-se chiar si -20 de grade. Astfel, pentru cei ce vor sarbatori noaptea de revelion in aer liber, nu ar strica niste haine groase.

Oferte reduse in ultimele ore din an

Patronii localurilor care au ramas cu locuri libere pentru petrecerea de revelion au anuntat ca, in ultimele ore din 2016 voar avea reduceri speciale, in speranta ca ca, la un pret mai mic se vor mai gasi doritori pentru o noapte de neuitat. Astfel, in Bucuresti, se vehiculeaza ca preturile ar scadea cu aproximativ 20%, de la 450 de lei ajungandu-se undeva la 350.