Renaste Rapid din propria cenusa? Posbili investitori!

Renaste Rapid din propria cenusa? Posbili investitori!

Ultima speranta de salvare pentru Rapid a fost risipita la mijlocul acestei saptamani cand a fost declarat falimentul clubului condus de Valeri Moraru.

Totusi, dupa aceasta decizie, zvonurile au inceput sa circule. In ultima perioada, s-a discutat intens despre venirea unui partener pentru Ionut Negoita la conducerea lui Dinamo, in persoana unui indian adus de Adrian Mutu.

Negoita si indianul nu s-au inteles insa astfel ca acesta a pus ochii pe Rapid, dorind se pare sa investeasca la clubul giulestean. Acesta l-ar dori alaturi tot pe Adi Mutu.

O alta varianta vehiculata este ca Rapidul sa fie preluata de cei de la CSM Bucuresti, care au izbutit o performanta extraordinara cu echipa de handbal si sunt hotarati sa investeasca si in fotbal. Sportul Studentesc si Rapidul sunt echipele de traditie luate in vizor de cei de la CSM, faima clubului giulestean facandu-i pe acestia favoriti in a fi preluati.

Gloriile rapidiste saluta aceasta idee si sustin ca ar fi oricand dispusi sa se alature unui proiect. Mai jos, sunt declaratiile lui Daniel Pancu si Marius Sumudica:

“Rapid va atrage intotdeauna pentru ca va ramane un brand foarte important al Romaniei.Eu cu cel mai mare drag numele Rapid l-as asocia cu primaria”, a declarat fostul golgeter alb-visiniu, Daniel Pancu.

“Toti care au culoarea visinie in sangesa punem umarul si sa facem ceva pentru Rapid”, spune antrenorul campioanei Astra, Marius Sumudica.