Reintra sau nu in competitie?Ce a raspuns Liliana MPFM, fanilor sai?

Reintra sau nu in competitie?Ce a raspuns Liliana MPFM, fanilor sai?

Mireasa pentru fiul meu este o competitie ajunsa la sezonul 6.Acest sezon MPFM este unul mai special decat celelalte.Pe langa faptul ca este prezentat de o noua prezentatoare, o noutate ar putea fi si regulile din acest sezon.Aceste reguli i-au suprins foarte mult pe telespectatorii emisiunii MPFM.

Una dintre regulile noi este si reintarea in competitie a fostilor concurenti.Acestia au primit ocazia sa reintre in casa Mireasa pentru fiul meu.Andrada, Cristi si Danut au revenit in sezonul 6.Ei sunt fosti concurenti din sezonul 4 MPFM.

Se zvonea ca si Liliana, fosta concurenta a sezonului trecut va intra in casa Mireasa pentru fiul meu.Imediat ce zvonurile s-au raspandit, aceasta a decis sa linisteasca spiritele si a postat pe contul de facebook daca va intra sau nu in casa Mireasa pentru fiul meu.

“Buna seara tuturor. Tin sa va anunt ca NU, nu voi intra in casa Mireasa pentru fiul meu asa cum se zvoneste. Consider ca mi.am jucat cartea si este randul celorlalti concurenti NOI sa o joace pe.a lor. Va salut si va pup cu drag :*”, a spus Liliana pe contul sau de socializare.

Liliana a fost concurenta in sezonul  5 de la Mireasa pentru fiul meu.Timp de 2 luni consecutiv aceasta a obtinut titlul de Mireasa Saptamanii.Multi o vedeau castigatoare, insa apropierea de Adriana si Valentin i-a daunat dupa spusele unora, aceasta apropiere suparand oamenii care s-au unit impotriva ei si au votat ca ea sa nu mai fie protejata.In iulie, Liliana parasea competitia MPFM, cu doar 2 luni inainte de Marea Finala.

Pe langa Liliana, se zvoneste ca vor reintra in competitia iubirii si 2 baieti:George-castigatorul Mireasa pentru fiul meu 2 si Traian-concurent descalificat in sezonul 3.

Daca vor reintra cei doi baieti sau nu in casa MPFM, vom afla sambata la Finala Saptamanii.