Rasturnari de situatie se anunta in clasamentul voturilor MPFM

Rasturnari de situatie se anunta in clasamentul voturilor MPFM

Plecarea celor 5 concurenti de la Mireasa pentru fiul meu, Ali, Danut, Cristi, Goergiana si Petru, va afecta clasamentul voturilor.Pana acum, Ali, Cristi si Georgiana ocupau o pozitie buna in clasament.Petru scazuse de ceva vreme in voturile publicului, multi spunand ca acesta a fost unul din motivele pentru care a plecat.

SITUATIA DIN CLASAMENT IN URMA CU CEVA VREME:

Ultima data cand clasamentul voturilor s-a citit, Ali s-a clasat pe locul 2 in topul preferintelor telespectatorilor, iar Cristi a ocupat locul 4.Petru se clasa si el foarte bine, imediat dupa Cristi.In clasamentul fetelor, Georgiana ocupa a 3-a pozitie in clasament.

CLASAMENTUL VA FI AFECTAT?

Clasamentul se anunta cu surprize la inceput de an.Saptamana de saptamana, aceeasi concurenti ocupau locurile protejate.Plecarea concurentilor afecteza clasamentul.Sambata vom afla nume noi pe lista protejatilor.Mai ales in clasamentul baietilor, deoarece aici avem 3 concurenti protejati, in clasamentul fetelor sunt doar 2 locuri protejate.

PLECAREA LUI ALI A RIDICAT-O PE EDITH?

Plecarea lui Ali si despartirea de Edith se pare ca a avut un caracter ireversibil asupa intregii competitii si mai ales asupra lui Edith.Se pare ca sustinatorii fostului cuplu Edith-Ali au ramas doar sustinatorii lui Edith.

BATALIE INTRE ANDREEA SI EDITH PENTRU LOCUL 2?

Pe grupurile de socializare se arata deja o sustinere foarte mare pentru Edith.Data trecuta, Andreea s-a clasat pe locul 2 la o distanta foarte mica de Edith, fata de pe locul 3.Saptamana aceasta este posibil sa se schimbe clasamentul.Fanii Andreei au ramas pe pozitii, insa fanii lui Edith par a avea ajutoare de la sustinatorii lui Petru, Georgiana si Cristi.Va reusi Edith sa o intreaca pe Andreea?

VA URCA CIPRIAN IN CLASAMENT SI VA FI PROTEJAT?

Sustinatorii lui Edith nu isi doresc sa urce Mihai in clasament si drept urmare vor vota un alt baiat.Se pare ca atentia lor s-a indreptat spre Ciprian pentru a-l urca pe locul 3 in clasament pentru a nu putea Mihai sa urce pe un loc protejat in clasament.

GALA SAPTAMANII ARE LOC SAMBATA

Sambata va avea loc Gala Saptamanii si se va citi clasamentul.Vom afla cine sunt Mirii Saptamanii si ce rastunari de situatie vor mai aparea in clasament.