Prima declaratie a lui Ali MPFM dupa ce a sarit gardul competitiei

Prima declaratie a lui Ali MPFM dupa ce a sarit gardul competitiei

Dupa ce a ales sa paraseasca competitia sarind gardul, Ali a facut prima declaratie publica si vorbeste despre cauzele care l-au facut sa apeleze la aceast gest.Pe langa acest lucru vorbeste si despre relatia cu Edith.

Ali- concurent MPFM sezon 6

Ali a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti de la Mireasa pentru fiul meu, fiind ales in primele 2 saptamanii Mirele Saptamanii.Aceasta a format un cuplu cu Edith in competitia iubirii, un cuplu apreciat de teslespectatori, insa nu au reusit sa convinga publicul ca merita prima pozitie, cei doi clasandu-se pe locul 3.

A SARIT GARDUL COMPETITIEI

Gestul la care nimeni nu se astepta.Dupa ce s-a despartit de Edith a parasit competitia, sarind gardul competitiei.Ali nu a fost singurul care a plecat din casa MPFM.Georgiana, Petru, Cristi si Danut l-au insotit.

PRIMA DECLARATIE DUPA CE A SARIT GARDUL

Ali a postat pe contul lui de facebook si a vorbit despre motivele care l-au facut sa plece din competitie, insa si despre relatia pe care a avut-o cu Edith.Aceasta a spus ca nu s-a lasat influentat de nimeni si a facut ceea ce a simtit.Mai multe detalii aflati din postarea de mai jos:

ali-mpfm-prima-declaratie

COMENTARIILE TELESPECTATORILOR:

“Edith & Ali – I/am placut, apreciat in egala masura. Am ras, am plans si ne/au transmis mult din energia tinerilor anului in care ne aflam, insa viata nu ne oferă mereu ceea ce ne dorim noi pt cei dragi. De “afara”, Ali ramane același: dureros de sincer, decent si reținut in explicatii! Sa fii bine, baiat misto!”

“Imi place ,scurt si la obiect ,nu te-am sustinut dar treaba cu ipocrizia mi-a placut cel mai mult ,iti diresc sa fi fericit si iubit de cine vrei tu .”

Nici macar numele lui Edith nu il mai poate pronunta!! Urat!!!”

“Eu din mesaj nu inteleg ca nu ii pasa de ea…..dar nah….”

Ce parere aveti?Asteptam comentariile dumneavoastra la rubrica de comentarii.