Pregătește-te pentru o Scurtatura Directă către Consumator în 2020

Pregătește-te pentru o Scurtatura Directă către Consumator în 2020

Puteți spune că anul 2019 a fost anul mărcii de vânzare cu amănuntul direct către consumator (DTC). Cu un flux uriaș de noi finanțări și noi înălțimi de scalare, am văzut că mărcile au apărut încercând să aleaga promovarea online facuta de specialisti petru categorii diferite, de la restaurante la magazine online pentru scafe coafor. Însă, cu toate succesele, au existat cu siguranță unele ratări, deoarece brandurile s-au străduit să îndeplinească așteptările de evaluare stabilite de finanțarea statutului unicorn și nu au reușit să se concentreze suficient pe rentabilitatea timpurie.

În timp ce nu prevăd că balonul DTC va exploda în curând, prezic unele schimbări în ceea ce privește comportamentul de cumpărare și abordări pentru finanțarea de risc. Mai jos sunt șase domenii în care ne putem aștepta să vedem schimbări semnificative în industria DTC în 2020.

Puteți spune că anul 2019 a fost anul mărcii de vânzare cu amănuntul direct către consumator (DTC). Cu un flux uriaș de noi finanțări și noi înălțimi de scalare, am văzut că mărcile au apărut încercând să „dețină” categorii, de la saltele la bagaje până la stomatologie, până la ras . Însă, cu toate succesele, au existat cu siguranță unele ratări, deoarece brandurile s-au străduit să îndeplinească așteptările de evaluare stabilite de finanțarea statutului unicorn și nu au reușit să se concentreze suficient pe rentabilitatea timpurie. În timp ce nu prevăd că balonul DTC va exploda în curând, prezic unele schimbări în ceea ce privește comportamentul de cumpărare și abordări pentru finanțarea de risc. Mai jos sunt șase domenii în care ne putem aștepta să vedem schimbări semnificative în industria DTC în 2020.

Mărci DTC, precum Honest Company, Casper și Glossier, se luptă să găsească evenimente de lichiditate pentru a satisface așteptările financiare ale sponsorilor lor de risc, întrucât creșterea veniturilor atinge un zid și majoritatea rămân prea departe de rentabilitate pentru a deveni public. Casper este pe cale să îndrăznească piețele publice, dar evaluările inițiale S-1 preconizează un preț de ofertă semnificativ mai mic decât ultima rundă de finanțare – yikes! După ce au văzut sacrificarea piețelor publice, mărcile DTC fie vor retrage rundele, vor căuta finanțare pe tot parcursul vieții, vor fi extinse de investitori privați sau se vor extinde în categorii tangențiale pentru a evolua într-o companie holding DTC. Veniți la purgatorul DTC, sunteți în companie bună. Există o mulțime de „DTC Darlings” care vă pot arăta.

 1. Millennials va putea vedea prin cartea de redare modernă DTC modernizată
  S-a vorbit mult despre modul în care mileniile omoară produsele și întreprinderile cu tendința lor de a fi proactiv critice în ceea ce privește produsul și judecata mărcii lor. În 2020, brandurile mare vor deveni tot mai încărcate doar cu cartea de redare DTC care a fost refolosită și reciclată de către brandurile emergente în ultimii câțiva ani:
 2. 1) Actualizare de branduri cu fonturi proaspete fără serif și palete de culori pantone care apar. 2) Încântați clienții cu o experiență unboxing unică.
 3. 3) Schimba lumea cu o poveste de fondator cu scop.
 4. 4) Inundații social media care se alimentează cu reclame native.
 5. 5) Înscrieți-vă cu ajutorul influencer pentru a vă promova produsele. Pe măsură ce milenii se dezvoltă din ce în ce mai bine, ei vor vedea – mai mult ca ochiul lateral – chiar prin aceste tactici DTC transparente și epuizate.
 6. Comportamentul milenial este pe cale să se schimbe așa cum îl știm
  Mileniile care au preferat să cheltuiască bani pe experiențe, nu pe lucruri, vor începe să achiziționeze mai multe obiecte lumești ca niciodată. HENRY-urile (High Earner Not Rich Yet) afectează deja tendința. Mileniile care s-au mândrit odată cu evitarea consumului banal și doritor dezvoltă un gust pentru lux. Am văzut deja acest lucru prin succesul companiilor care fac ca activele scumpe să fie închiriate (Rent The Runway, Fernish și Feather) sau accesibile second-hand (RealReal). Întreprinderile DTC vor trebui să redefinească modul în care milenialele percep „proprietatea” luxului prin intermediul ofertelor de închiriere / revânzare, astfel încât acestea să includă consumul bazat pe calitate peste cantitate.
 7. Aici vin modelele de afaceri inovatoare, construite pentru crize
  Un declin este cel mai rău coșmar al VC. Noile modele de afaceri care valorifică declinul prevăzut se vor dezvolta la fel cum au făcut Groupons și Gilt Groupes în timpul Marii Recesiuni. Întreprinderile contraciclice vor oferi o zonă atractivă pentru desfășurarea capitalului de risc pentru stabilirea recordului, ridicată în 2019. Mai exact, timpul este potrivit pentru întreprinderile care ajută oamenii să monetizeze activele subutilizate prin intermediul piețelor (de exemplu RealReal, AirBnB) și pentru modele inovatoare care permite accesul eficient la costuri la produsele de bază / mărfuri (adică CloudKitchens, Instacart). În ceea ce privește mărcile DTC, acestea trebuie să se angajeze să-și extindă portofoliile de produse pentru a maximiza valoarea de viață a clienților și pentru a oferi mai multe elemente esențiale pentru a demonstra fluxurile de venituri protejate împotriva căderilor.
 8. Creșterea capitalilor de risc în îmbrăcăminte de capital privat
  Investitorii de risc vor implementa capitaluri în companiile lor aflate în stadiul mijlociu, pentru a inspira viață companiilor de portofoliu existente și vor propune evaluări (ce se întâmplă, Softbank ?) Pentru a cumpăra timp pentru o ieșire. Pregătește-te pentru a vedea un alfabet al rundelor extinse din seria B, C, D, E, F, G. Aceste megafunde sunt pe punctul de a fi implementate într-un mod mult mai cunoscut în ceea ce privește stadiul de creștere investitorii de capitaluri private, care istoric a spus că sunt strategia lor pentru pâine și unt. Brandurile DTC ar trebui să depășească cu mult aceste provocări angajându-se să reducă cu profitabilitatea la punctul de strângere de fonduri seria A. Acest lucru va împiedica brandurile din fazele anterioare să se blocheze pe roata hamsterului de strângere de fonduri din care Casper încearcă disperat să scape.
 9. DNVB-urile vor evolua către companii holding DTC
  Nu cu mult timp în urmă, mărcile natale digitale, integrate pe verticală (DNVB) au fost discuțiile lumii de start. Provocarea a fost aceea că DNVB-urile colectează mult capital de risc și s-au străduit să găsească o ofertă de achiziție sau o evaluare a IPO care să satisfacă cerințele de returnare ale investitorilor lor. Cu mai mult de 85% din achiziții se întâmplă sub 250 de milioane de dolari, pe Pitchbook, DNVB-urile sunt mult mai disciplinate în scalare, cu o cale clară către rentabilitate. Pentru a obține profitabilitatea mai devreme în ciclul de viață al companiei, se va pune accentul pe eficiența operațională și pe maximizarea valorii de viață a clienților printr-o ofertă de produse diversificată. Peisajul modelului DTC Holding Company prinde contur. Glossier, de exemplu, își extinde dramatic linia de produse pentru a deveni un Conglomerat de frumusețe pentru consumatori.

Ca și în cazul celor mai multe predicții, singurul lucru cert este că schimbarea este inevitabilă. Industria DTC este încă tânără și se poate adapta mai ușor decât mărcile de retail vechi. În cele din urmă, acestea pot lăsa mărcile DTC într-o poziție de forță pentru 2020 și nu numai.

În timp ce nu prevăd că balonul DTC va exploda în curând, prezic unele schimbări în ceea ce privește comportamentul de cumpărare și abordări pentru finanțarea de risc. Mai jos sunt șase domenii în care ne putem aștepta să vedem schimbări semnificative în industria DTC în 2020.