O noua statie in Pitesti!Afla unde este aceasta situata!

O noua statie in Pitesti!Afla unde este aceasta situata!

In urma cu o luna, multi cetateni din Pitesti solicitau primarului o noua statie de autobuz intre Casa Cartii si Teatrul Alexandru Davila, pe motiv ca distanta dintre acestea este prea mare.In dreptul Gradinii de Vara(Bulevardul Republicii) a fost propunerea cetatentilor, insa pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuia sa dispara parcarea din fata Cercului Militar.

Dupa ce situatia a fost analizata s-a luat si o decizie in acest sens si anume: o noua statie de autobuz intre Casa Cartii si Teatrul Alexandru Davila.Noua statie este la Cercul Militar, chiar in Centrul Orasului.

Dimineata, oamenii din autobuz au fost luati prin surprindere cand usile s-au deschis la Cercul Militar.Luati prin suprindere, intrebarile au sarit pe soferul autobuzului, insa aceasta a preferat sa nu raspunda intrebarilor calatorilor.

“Credeam ca nu sunt in acest autobuz”, a spus un pasager.

Dupa ce au aflat cum sta treaba, oamenii au apreciat ceea ce a facut Primaria Municipiului Pitesti, si au spus ca este foarte bine acest lucru, fiind foarte fericiti ca dorintele lor sunt ascultate.

Ce parere aveti?Comentati in rubrica de comentarii de mai jos.