O noua Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!” are loc maine, de la ora 22:00

O noua Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!” are loc maine, de la ora 22:00

Bravo ai stil a ajuns la cel de-al treilea sezon. Maine, de la ora 22:00, ne asteapta o noua Gala plina de suspans, emotii, nominalizari si eliminari. Cine va parasi competitia?

Dupa cum bine stiti, sezonul 3 a venit cu schimbari: in competitie s-a acordat sansa de a participa o pereche. Perechea este formata din 2 fete care vor trebui sa isi sincronizeze tinutele, deoarece ele vor fi evaluate ca un “tot” unitar.

Tot un element de noutate il constituie si prezenta a 3 baieti in Galele Saptamanii care au dreptul de a acorda 3 puncte fetelor dupa ce clasamentul juratilor se va citi. Cei 3 baieti sunt: Jorge, Bogdan Vladau si Victor Slav.

Vineri este ziua in care se numara stele si se afla protejatele

Dupa cum bine stiti, vineri se numara stelele acumulate in timpul saptamanii si se afla protejatele Galei. Acestia isi mentin pozitia de protejate daca nu obtin punctajul minim din partea juratilor.

In editia de astazi s-au anuntat protejatele: Anca a acumulat cele mai multe stele: 4 este numarul stelelor pe care Anca le-a obtinut pe parcursul acestei saptamanii. Pentru a-si mentine pozitia de protejata, Anca trebuie sa nu se afle pe ultimul loc in clasamentul juratilor.

Pe locul 2 in randul protejatelor s-au situat: Ramona, Alina, Beatrice si perechea “Emiliana si Iuliana”. Dintre cele 4 fete, juratii au fost cei care au decis pe cine vor proteja in Gala. Concurenta care este pentru a 5-a oara consecutiv protejata in Gala Saptamanii este Beatrice.

Nu uitati sa va sustineti concurenta favorita prin sms la 1206 cu indicativul acesteia.