Nou!Elementele speciale de bază ale pierderii în greutate

Nou!Elementele speciale de bază ale pierderii în greutate

Greutatea ta este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din această ecuație. Pierderea in greutate se reduce la arderea mai multor calorii decat se iau in timpul meselor. Poti face acest lucru prin reducerea caloriilor in plus, de la alimente și băuturi, precum și creșterea caloriilor arse prin activitate fizica.

În timp ce pare simplu, aceasta poate fi o provocare pentru a pune în aplicare un plan practic, eficient și durabil de pierdere in greutate.

Dar, nu trebuie să o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. Întrebați-vă dacă acum este un moment bun și dacă sunteți gata să faceti unele modificări necesare. De asemenea, planul trebuie gandit inteligent: Anticipeaza cum te vei descurca, situatii care cer  provocare din partea dumneavoastra și eșecuri minore inevitabile.

Dacă aveți probleme grave de sănătate, din cauza greutății, medicul poate sugera o intervenție chirurgicală pentru pierdere în greutate sau medicamente pentru tine. În acest caz, medicul dumneavoastră va discuta despre beneficiile potențiale și riscurile posibile cu tine.

Dar nu uitați linia de jos: Cheia pentru pierderea in greutate de succes este un angajament de a face modificări în obiceiurile voastre și exercițiile fizice.

Oricine stie sau o incercat o metoda de slabit care a dat rezultate este rugat sa comenteze in rubrica noastra!