Noaptea romanilor la Australian Open! Mergea, Tecau si Cirstea

Noaptea romanilor la Australian Open! Mergea, Tecau si Cirstea

Noaptea de sambata spre duminica este una plina de evenimente pentru temismenii romani ramasi in cursa la Australian Open.

Incepand cu ora 2:00, Horia Tecau si Florin Mergea vor fi pe teren, jucand pentru un duel romanesc in sferturile de finala ale competitiei australiene.

Perechea Horia Teaca- Jean Julien Rojer (Olanda) vor infrunta pe reprezentantii gazdelor,  Marc Polmans și Andrew Whittington.

De la aceeasi ora, Florin Merge si Dominic Inglot (Marea Britanie) vor avea o misiune estrem de dificila, urmand a infrunta principalii favoriti la castigarea turneului, Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.

Dupa ora 7:00 este de asteptat sa inceapa partida dintre Sorana Cirstea si Garbine Muguruza (Spania). Aceasta va fi prima confruntare directa intre cele doua sportive.

Sorana Cirstea este una dintre revelatiile Australian Open, calificandu-se pentru prima data in optimile acestei competitii. Daca va trece de sportiva din Spania, Sorana va reveni in Top 50 WTA, dupa o absenta de mai bine de doi ani.