Mobilizare pe retelele de socializare!O fata are nevoie de ajutor!

Mobilizare pe retelele de socializare!O fata are nevoie de ajutor!

“O sarcină ca o vacanţă din care m-am trezit într-un coşmar”, o spune năpădită de lacrimi o mamă din Constanţa care luptă zi şi noapte pentru viaţa fetiţei sale. Maria are un an şi peste 20 de afecţiuni neuro-psiho-motorii. Cu toate acestea le demonstrează zi de zi medicilor care nu-i dădeau nicio şansă atunci când a venit pe lume că Dumnezeu şi-a întors faţa către ea.

Maria -Isabela este un copilas foarte dorit de parinti ! Este singura lor avere si tot ce au mai sfant. S-a grabit sa vina pe lume la 6 luni jumate, nestiind cate batalii pt. viata va avea de dus. Cu trupusorul ei firav, cantarind 1.300 de grame, a dat piept cu moartea si a iesit invingatoare. Pe trupusorul ei au ramas urmele fiecarei batalii date pt. viata. Ea sufera acum de paralizie cerebrala, microcefalie, epilepsie, deficit vizual cortical, intarziere globala in dezvoltare. Vrem sa facem imposibilul posibil si sa o ajutam sa aiba o viata cat mai apropiata de ceea ce se numeste normala…Asta inseamna ani de terapii, multe drumuri la medici si clinici din strainatate. Ne dorim sa ajungem cu ea la o clinica din Germania si anume KinderZentrum ce ne.a foat recomandata ca fiind cea mai buna ptr problemele Mariei! Insa pt. asta, avem nevoie de sufletele voastre generoase! Va multumesc!
Telefonul de contact al mamei este +40769645727
Cei ce vor sa ni se alature in lupta Mariei cu aceasta boala o pot face in contul deschis pe numele mamei Mihaela Şoacat:
RO87INGB0000999906284557 Cont ING filiala Mangalia deschis în euro

RO54INGB0000999906284569 Cod Swift INGBROBU
sau:
BCR RO84RNCB0811145231610001 Cod Swift RNCBBROBU

mobilizare

mobilizare-1

 

Ce parere aveti?Asteptam comentariile dumneavoastra in rubrica de mai jos.