Moartea lui George Floyd trebuie să promoveze acțiuni, reforma poliției

Moartea lui George Floyd trebuie să promoveze acțiuni, reforma poliției

„Trebuie să ne transformăm angoasa în scop”, a spus Biden în timpul unei primării online găzduită de The Shade Room.

GEORGE FLOYD MOARTE
Obama solicită reforme ale poliției, le spune protestatarilor „să-i incomodeze pe oameni la putere”

GEORGE FLOYD MOARTE
Acuzările împotriva lui Derek Chauvin sugerează că moartea lui George Floyd a fost neintenționată
Primăria a venit în mijlocul protestelor la nivel național împotriva brutalității poliției și a rasismului în urma morții lui Floyd. Toți cei patru ofițeri implicați în moartea lui Floyd au fost acuzați.

În ultimele zile, Biden a susținut mai multe evenimente cu care a fost obișnuit să răspundă la ucidere.

Pe lângă discursul său, miercuri , a vorbit marți cu liderii afro-americani și a vizitat o biserică din Wilmington, Delaware. Duminică, el a vizitat un site din Wilmington unde manifestanții au protestat împotriva morții lui Floyd.

La scurt timp după eveniment, președintele Donald Trump a dat o replică despre proiectul de lege din 1994 pe care Biden l-a susținut – critici cu care s-a confruntat de-a lungul campaniei, inclusiv din partea altor candidați la președinția democratică – numindu-l „un dezastru total”.

“A fost încarcerarea în masă pentru oamenii negri, mulți dintre ei nevinovați. Am făcut reforma justiției penale, lucru pe care Obama și Biden nici măcar nu au încercat să-l facă – și nu am putut face chiar dacă au încercat. Biden nu poate scăpa niciodată de proiectul de lege al criminalității. !“ a scris el.

Sursa: https://www.nbcnews.com/politics/2020-election/biden-george-floyd-s-death-must-prompt-action-police-reform-n1225406