Mirii Saptamanii si concurentul eliminat in Gala Saptamanii 10 decembrie

Mirii Saptamanii si concurentul eliminat in Gala Saptamanii 10 decembrie

Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 decembrie 2016 a fost o gala destul de importanta.Un premiu important a fost pus in joc la Finala Saptamanii.Concurentii care vor castiga proba(fete sau baieti) vor castiga dreptul de a-si folosi telefonul timp de o saptamana.

Un moment important a fost aprinderea flacarii dintre Cristi si Georgiana.Mama lui Cristi a aprins flacara iubirii dintre el si Georgiana, cei doi incepand de astazi formaza OFICIAL un cuplu.

S-a citit clasamentul voturilor si s-a aflat cine sunt Mirii Saptamanii.La categoria fetelor, Mireasa Saptamanii este concurenta cu numele Andrada.Pe locul 2 se afla concurenta cu numele Andreea, iar pe locul 3 se afla Edith.Mirele Saptamanii a fost ales Valentin, pe locul 2 s-a situat Radu, pe locul 3 s-a clasat Ali, iar pe locul 4 s-a situat conform voturilor, Cristi.

Bebe nu a fost protejat de voturile telespectatorilor si a parasit competitia, deoarece, eliminarea din aceasta seara a avut loc im mod direct, fara a se mai intra in cursa de eliminare.