Mirii Saptamanii si concurentii eliminati in Gala MPFM 3.12.2016

Mirii Saptamanii si concurentii eliminati in Gala MPFM 3.12.2016

Astazi, s-au deschis plicurile cu voturile telespectatorilor si s-au anuntat Mirii Saptamanii MPFM din Gala de astazi, 3 decembrie 2016, si cine sunt ceilalti concurentii protejati de votul telespectatorilor.

Mireasa Saptamanii a fost aleasa concurenta cu numele Andrada.Se pare ca Andrada a reusit pentru a 3-a oara consecutiv sa obtina titlul de Mireasa Saptamanii.Andreea a fost protejata deoarece a fost aleasa Mireasa Lunii trecute, insa s-a aflat si in clasamentul fetelor.Celelalte fete protejate au fost: Edith si Georgiana.

Mirele Saptamanii este concurentul cu numele Valentin.De cateva saptamanii bune, Valentin se claseaza pe prima pozitie in topul preferintelor telespectatorilor.Ceilalti concurenti protejati au fost:Cristi, Radu si Ali.Concurentii protejati au avut ocazia sa intre in noua casa MPFM si sa descopere primii cum arata noua casa.

Au urmat nominalizarile.Concurentii protejati nu au nominalizat si nu au putut fi nominalizati.In urma nominalizarilor concurentilor, Adriana si Sergiu au parasit casa Mireasa pentru fiul meu, fiind eliminati din casa MPFM.