Mirela Boureanu Vaida si fetita ei:”Eram tare morocănoase”

Mirela Boureanu Vaida si fetita ei:”Eram tare morocănoase”

Mirela Boureanu Vaida se poate considera o femeie fericita.Pe langa cariera de invidiat pe care o are, titlurile obtinute, fosta prezentatoare TV are o familie fericita formata din sot si cei doi copii:o fata si un baiat.

Astazi, Mirela Vaida s-a alaturi de fetita ei, Carla, iar poza a pus-o pe facebook.”Eram tare morocănoase din cauza viruşilor şi a vremii cu care ne luptăm! Dar cineva ne-a făcut ziua frumoasă! Mulţumim pentru cercei! Îi vom purta cu mult drag!”, a scris Mirela Boureanu Vaida pe contul sau de facebook.

“Superbe! Sunteţi minunate!”, au fost comenatriile fanilor care ii urmaresc contul de facebook fostei prezentatoare Mireasa pentru fiul meu.

mirela-boureanu-vaida-si-fetita-ei

Carla Vaida a fost surprinsa in poza cu cercei in forma de delfin, specifici si perfecti acesti varste.Mirela Boureanu Vaida este mandra de copii ei.

Fericirea are chipul ei:De cand a devenit mama pentru a doua ora, Mirela Boureanu Vaida traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei, cum a declarat in nenumarate randuri.

Mirela Boureanu Vaida se poate mandri cu cariera pe care o are.A prezentat Mireasa pentru fiul meu timp de 5 ani, insa in sezonul 5, aceasta a decis sa renunte la carma emisiunii, fiind inlocuita de actrita, Paula Chirila.

Mirela Boureanu Vaida a fost desemnata “Cel mai bun prezentator TV din Romania”, voturile publicului clasand-o pe primul loc.Fiind intreabata daca va reveni la televizor a spus ca acest lucru se va intampla mai repede decat se asteapta oricine, deoarece, de Anul Nou, o vom vedea prezentand emisiunea “La Hanul Mirelei”, pe Antena 1.

Ce parere aveti?Comentati in rubrica de comentarii de mai jos.