Mirela Boureanu Vaida revine la TV.La ce emisiune va fi prezenta?

Mirela Boureanu Vaida revine la TV.La ce emisiune va fi prezenta?

Mirela Boureanu Vaida revine in lumina reflectoarelor mai repede de cat s-ar fi asteptat cineva.Indragita telespectatoare va fi prezenta la o emisiunea “Chefi la cutite” de pe Antena 1, o editie speciala a show-ului va avea loc pe data de 28 si 29 noiembrie 2016, de la ora 20:30.

Mai multe vedete vor incerca sa-i convinga pe cei 3 chefi ca merita sa treaca de preselectii.Amna, echipa Neatza – Razvan, Dani, Amalia, Flavia și Catalin Oprisan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Varciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Selesi, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Serban Copoț, Maria Buza, Dima Trofim și Diana Munteanu își vor ascuți cuțitele, si vor veni in fata celor trei jurati cu cele mai gustoase retete pentru a trece mai departe si a lupta pentru Marele Premiu al editiei speciale.

Editia speciala are si un premiu special, este vorba despre o suma de 3.000 de euro, care va merge la Rares, un baietel cu probleme.Acesta va primi premiul de la echipa castigatoare.

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.A renuntat la carma emisiunii pentru a avea grija de cei doi copii.Mirela Vaida a fost inlocuita de Paula Chirila.