Mirela Boureanu Vaida, record de viztatori:70000 de vizitatori intr-o ora!

Mirela Boureanu Vaida, record de viztatori:70000 de vizitatori intr-o ora!

Dupa ce a renuntat la prezentarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu, Mirela Boureanu Vaida isi doreste sa ramana la fel de apropiata de fanii sai, sa-i informeze cu tot ce se intampla in viata ei.

Prin urmare, Mirela Vaida, indragita prezentatoare a emisiunii MPFM si-a deschis un blog.Cu siguranta, toata lumea stie ca ea este cea mai apreciata prezentatoare, asta s-a vazut si la decernarea Premiilor Radar de Media, unde Mirela a fost aleasa Cel mai bun prezentator din Romania.

Insa aceasta nu este singura dovada ca Mirela Vaida este foarte apreciata, la fiecare sondaj facut, fie oficial sau neoficial, Mirela Boureanu Vaida se claseaza pe prima pozitie cu un numar de voturi urias.

La nici o ora de la deschiderea site-ului web, Mirela Vaida a primit 70.000 de accesori, acesta fiind un record pentru un site intr-o ora.

SITE-UL WEB AL MIRELEI BOUREANU VAIDA

Mirela Boureanu Vaida a prezentat emisiunea Mireasa pentru fiul meu.Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a facut-o pe aceasta sa ia o decizie radicala, aceea de a nu mai prezenta emisiunea MPFM.Mirela Vaida a fost inlocuita de Paula Chirila din 13 iulie, insa actuala prezentatoare nu se ridica la nivelul asteptarilor fanilor fiind criticata pentru acest lucru.