Mirela Boureanu Vaida, plecata de Revelion.Ce destinatie a ales vedeta?

Mirela Boureanu Vaida, plecata de Revelion.Ce destinatie a ales vedeta?

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu s-a hotarat sa plece intr-o vacanta si sa sarbatoreasca Revelionul in alta tara.Mirela Vaida luase in calcul anularea vacantei, deoarece de Craciun a avut parte de provocari inedite prin care trece orice mamica, deoarece ambii copii au racit.In momentul in care copii si-au revenit, prezentatoarea TV s-a linistit si a decis sa plece in excursie alaturi de sotul ei si de cei doi copii, Carla Maria si Vladimir.

PrimELE declaratii aLE MirElei Vaida:

“Dupa un Craciun în care am stat cu termometrul in mana, in loc de cozonac si vin fiert, am riscat și-am plecat. Sotul meu mi-a spus: ‹‹Hai! Nu putem trai mereu cu frica virusilor!›› si-am plecat. De Craciun, ambii copii au avut febra mare si, teoretic, nu trebuie scosi. Dar m-am gandit ca aerul de munte le va face bine. Daca am vazut ca nu mai au temperatura sau alte simptome, ne-am suit în avion si-am ajuns în Austria, intr-o statiune montana de schi”; a declarat Mirela Boureanu Vaida.

“Aseara (miercuri) am si iesit la sanius. Pe o partie artificiala, pe care te urca un jeep încarcat cu sanii, apoi te lasa sus și tu cobori cu chiuituri, ca in vremea copilariei! Vreau sa-i tin cat mai mult la aer, să aiba pofta de mancare si somn adanc, a precizat Mirela Vaida.

Mai jos puteti vedea imagini cu Mirela Boureanu Vaida in excursie:

mirela-boureanu-vaida-in-vacanta

mirela-boureanu-vaida-in-vacanta-2