Mirela Boureanu Vaida o va inlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct

Mirela Boureanu Vaida o va inlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct

Mirela Boureanu Vaida o va inlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct. Ei bine asta se vehiculeaza in mediul online. Dupa o perioada de absenta, Mirela Boureanu Vaida, indragita prezentatoare TV se pregateste sa revina pe micile ecrane.

Invitata de Craciun, in cadrul emisiunii News Magazine, pe Antena 3, Mirela Boureanu Vaida a vorbit despre revenirea in televiziune, insa nu la Mireasa pentru fiul meu.

“(…) Vai, stiu ca o sa sune cliseic, dar sanatatea e cea mai importanta. Iar primul meu gand e la copii… cand e ceva, merg imediat in camera lor si va ca sta fiecare in patutul sau si ma simt bine. (…) Mi-e dor de telespectatori, de agitatie, de live. Chiar mi-e dor de telespectatori… Si e un proiect… dar nu vreau sa vorbesc mai multe acum, nu pot… (…) “, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

La scurt timp, telespectatorii au observat ca Simona Gherghe poarta de ceva vreme, numai haine largi. Acesta a fost un prim indiciu spre a ne da seama ca Simona Gherghe este gravida. Un al doilea indiciu a venit din partea lui Dan Capatos care a comentat la o poza de pe contul Simonei Gherghe. Apoi, chiar ea a inceput sa posteze poze cu bebelusi pe contul de socializare.

Cine va prezenta emisiunea Acces Direct?

Dupa ce s-a aflat ca prezentatoarea Acces Direct este gravida, lumea s-a gandit cine ar putea sa o inlocuiasca. Si internetul a explodat. Pe grupurile mixte Mireasa pentru fiul meu au inceput pozele cu Mirela Boureanu Vaida si dorinta de aceasta a reveni la Acces Direct. In perioada ce urmeaza cu siguranta vom afla cine o va inlocui pe Simona Gherghe la carma emisiunii.

Simona Gherghe prezinta “Acces direct”, o emisiune axata pe actualitatea de zi cu zi, în care “vedetele” sunt oamenii obisnuiti, cu problemele, bucuriile, grijile si întamplarile lor iesite din comun. Reporterii speciali aduc în atentia telespectatorilor precum si a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalitatilor autohtone. Vedeta traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei, Razvan Sandulescu.

Mirela Boureanu Vaida a prezentat emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”, o emisiune in care dragostea este pe primul loc. Tineri de pretutideni vin in aceasta emisiune pentru a-si gasi jumatatea, iar cu putin noroc, pleaca acasa si cu Marele Premiu. Emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” a creat dependenta, fiind lider incontestabil de audienta. Cel mai longeviv reality show matrimonial, care a fost prezentat de Mirela Boureanu Vaida, aleasa in cadrul Galei Radar de Media, cel mai bun prezentator TV al anului 2016. Mirela Vaida a fost inlocuita de Paula Chirila la carma emisiunii.