Metode de ingrijire a copilului cu elemente bazate pe plante

Metode de ingrijire a copilului cu elemente  bazate pe plante

Timp de secole, multe plante au fost pretuite pentru proprietatile lor de protectie, antiseptice, calmante si de echilibrare. Compania lider de eco-friendly, Weleda, și-a valorificat puterea de galbenele organice și nalbă alba pentru a produce o gamă de produse blânde pentru mama si copil.

Gălbenele – aur pentru copii

Calendula officinalis a fost cunoscut pentru acțiunile sale calmante asupra pielii inca din secolul al 12-lea. Radiantul florilor portocalii dezvăluie prezența pielii iubitoare și substanțe chimice anti-inflamatorii, cum ar fi carotenoide, quercetină și rutin (o substanță chimică care întărește capilare). Groase și pufoase, frunzele plantei sunt bogate în mucilagii, un produs chimic protector care calmeaza si hidrateaza pielea.

Weleda foloseste flori Calendula, care sunt biodinamic crescute și recoltate de la compania deținută în grădină medicinala, în Germania. Florile sunt culese manual și amestecate într-o tinctura în aceeași zi, pentru a se asigura vitalitatea lor naturală este reținuta. Aceste extracte calmante sunt combinate cu mușețel organic pentru a produce produse care calmeaza, si de a proteja  pielea bebelusului, delicata.

Alb Mallow – calmează pielea sensibilă și eczeme predispuse

Pielea bebelusului este de cinci ori mai subtire decat a unui  adult, iar stratul de cornee (stratul superior) contine mai putina grasime, ceea ce slăbește funcțiile de barieră naturală a pielii, ceea ce duce la o piele uscată, la unii copii. Nalba albă este deosebit de potrivita pentru piele, care este sensibila sau afectata de eczeme. Noua gama Weleda de  produse albe, Nalba Baby Care. sunt in mod natural  cu rol de  a calma pielea bebelusului tau, si au fost acordate Asociației Sigiliului Eczemelor Nationale pentru acceptare.

Tratarea pielii sensibile

Spre deosebire de vaselina sau ulei de parafină, produsele pe bază de plante pot stabiliza de fapt, stratul de cornee al pielii, ajutand-o sa mentina hidratarea. Mucilagiul din rădăcini de nalbe albe organice, extracte de pansele, ulei de nucă de cocos organice si ceara de albine  hidrateaza atat pielea si plicul într-un cocon de protecție. Folosind  Nalba Baby Care, crema de fata si lotiune de corp pe pielea copilului  tau în cazul în care vor aparea pete de culoare roșie pe piele, solzoase, sau în cazul în care copilul dumneavoastră are un “plasture” cu senzația de mâncărime.

Fabricate din ingrediente 100% naturale, Weleda Mother & Baby Care sunt produse  dezvoltate in colaborare cu medici, farmaciști și moașe, și au fost testate și aprobate chiar și pentru cea mai sensibilă piele dermatologica.