Marcel Toader a Murit, Regretatul Om De Afaceri A Trecut in Lumea Celor Vesnici

Marcel Toader a Murit, Regretatul Om De Afaceri A Trecut in Lumea Celor Vesnici

Marcel Toader fusese avertizat de medici că s-ar putea să nu se simtă prea bine dacă nu le urmează sfaturile. Cu toate acestea, regretatul afacerist a plecat anul trecut în concediu.

Chiar a mărturisit la „Xtra Night Show” că a întrerupt medicamentația, în ciuda problemelor cardiace de care suferea.

Anul trecut, Marcel Toader a mers în concediu și s-a distrat pe cinste alături de fiul său, Maximilian. Regretatul afacerist avea probleme cardiace însă nu a prea ținut cont de sfaturile medicilor, așa că a petrecut pe litoral până dimineața. Mai mult, Marcel Toader a mărturisit la „Xtra Night Show” că a întrerupt medicamentația de 2 ani (la momentul respectiv, n.r.).
“De la ora 4 sunt în club, acum e 11 noaptea, e încă devreme, așa e frumos. Cluburile astea sunt pe sistemul american. Sunt bine, am făcut niște investigații pentru că trebuie să începem vacanța și concediile sănătoși.”, a declarat anul trecut Marcel Toader, la „Xtra Night Show”.

Citat Marcel Toader

“Am fost internat, mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună.”, a mai spus Marcel Toader, la „Xtra Night Show”, anul trecut.

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/marcel-toader-probleme-sanatate-sfaturi-medici-206700.html