LISTA CELOR MAI BUNE RESTAURANTE DIN BUCURESTI

LISTA CELOR MAI BUNE RESTAURANTE DIN BUCURESTI

Daca mâncati în Bucuresti si doriti cele mai bune experiente culinare posibile, acest ghid este pentru dvs. Ce face un restaurant bun „cel mai bun”? Sarcina de a alege cele mai bune restaurante ale natiunii noastre devine mai dificila în fiecare an, deoarece numarul locurilor excelente pentru a mânca continua sa creasca.

O sala de mese si un nivel de serviciu care sa se potriveasca calitatii a ceea ce este pe farfurie. O lista de vin buna si beri si / sau cocktail-uri bune, dupa caz. Si apoi lucrurile mai putin cuantificabile: personalitate, imaginatie (sau angajament inteligent pentru o lipsa de aceeasi) si consecventa. Suntem mândri sa prezentam noua noua clasare anuala a celor mai bune 10 restaurante din Bucuresti.

Pe masura ce interesul si aprecierea noastra, mâncarea buna continua sa creasca – si pe masura ce mai multi bucatari formeaza mai multi buni mai tineri – mâncarea fantastica continua sa se raspândeasca în Bucuresti.

Pentru a compila clasamentul nostru, am contactat sute de experti în restaurante cu diferite caracteristici (critici de restaurante, scriitori de mâncare si stil de viata, bucatari, restauratori si bloggeri) din întreaga tara, cerându-le sa voteze alegerile lor de top din peste 10 unitati care au ob?inut un nivel de renume, de la cele mai mici bistros din orasele mici pâna la cele mai mari temple gastronomice ale oraselor mari (puteti gasi mai multe detalii despre procesul nostru de selectie aici).

Calitatea pura si diversitatea demonstreaza ca traim într-o perioada cu adevarat interesanta pentru mâncare în Romania. Ne bucuram sa dezvaluim lista noastra din 2019 cu cele mai bune restaurante din Bucuresti.

Nr 1. 14ThLane Sala de evenimente si restaurant aflat in Bucuresti Centru strada Soseaua Orhideelor 15d

Nr 2. BoutiqueDuPain.ro Restaurant Frantuzesc Bucuresti Centru aflat in centru langa Uninversitate Strada Academiei 28-30, București

Nr 3. Modigliani Italian Restaurant Strada Ghica Ion 2 Bucuresti Centru

Nr 4. Ginger Sushi Bar & Lounge Calea Victoriei 63 – 81 Bucuresti Centru

Nr 5. Cucinetta Intrarea Tudor Stefan 32, Bucuresti Centru

Nr. 6. Noa restoclub Calea Victoriei 26, Bucuresti Centru

Nr 7. Blue Margarita Strada Eminescu Mihai 188 Bucuresti Centru

Nr 8. Bazaar 10 Covaci Str. Bucuresti Centru

Nr 9. Prime Steaks & Seafood Calea Victoriei 63-81B-4 Bucuresti Centru

Nr 10. Fish House Calea Floreasca 91 – 111, Bucuresti Centru