Irina Rimes Canta La 14ThLane Restaurantul De TOP din Bucuresti in 2019

Irina Rimes Canta La 14ThLane Restaurantul De TOP din Bucuresti in 2019

Daca mai ieri va informam ca Irina Rimes a suferit o operatie chirurgicala in urma unor complicatii de sanatate azi anuntam cu bucurie ca iubita artista se simte excelent si a anuntat prezenta sa la restaurantul 14ThLane. In luna martie petrecem la restaurantul din Bucuresti 14ThLane cu Irina Rimes.

14ThLane care in prezent este unul dintre cele mai mari restaurante din Bucuresti cunoscut pentru premiile sale privind designul interior dar si a calitatii preparatelor culinare marca master chef da startul la petreceri in acest an incepand cu aparitii de soc pentru orice iubitor de muzica buna.

Unul dintre cele mai preferate restaurante din Bucuresti in 2019 de catre localnicii si vizitatorii micului Paris, o aparitie uimitoare si rapida in TOP ul restaurantelor din Europa precizeaza TripAdvisor.

14ThLane restaurantul din Bucuresti Regie gazduieste in luna Martie in data de 21 evenimentul unde Irina Rimes va aduce bucuria pe scena vizitata de cei mai mari artisti ai momentului. Incepând cu ora 20:00 evenimentul unde Irina Rimes va incanta petrecaretii restaurantului care nu inceteaza prin a ne uimi cu aparitiile sale de TOP in ultimii ani. Dupa aparitiile anuntate pentru luna ianuarie se pare ca si anul 2020 va fi un an in care topurile restaurantelor bune din Bucuresti cu siguranta vor fi dominate ca si pana acum de 14ThLane.

Viorica Pintilie Muzica Live la 14ThLane

Asa cum delicile preparate de master chef 14ThLane continuă sa multumească degustatorii săi dintre cei mai pretentiosi si muzica live de calitate este in mediul ei aici, incepand cu evenimentul special unde Viorica Pintilie care va încânta cu vocea sa magică pe 17 Ianuarie scena 14thLane dar si prin următoarele aparitii anuntate la acest restaurant cu muzica live in Bucuresti. Află detalii aici: Viorica Pintilie la restaurant 14ThLane

Un spectacol de jazz in Bucuresti cu intrarea liberă, in cazul in care va ganditi sa fiti prezenti la acest spectacol nu ezitati si rezervati o masă din timp intrucat locurile sunt limitate in ciuda mărimii acestui restaurant de TOP.

18 Ianuarie 2020 Jazzy Jo Cantă La Restaurantul Bucurestean

Imediat in data 18 ianuarie încheiem weekend-ul de Jazz alături de minunata Jazzy Jo care de asemenea va fi prezentă pe scena 14ThLane.

18 Ianuarie 2020 Jazzy Jo Canta La Restaurantul Bucurestean
18 Ianuarie 2020 Jazzy Jo Canta La Restaurantul Bucurestean 14ThLane

Poti afla detalii despre evenimentele urmatoare vizitand site ul 14ThLane.ro la pagina dedicată evenimentelor care sunt in continuu progres la 14ThLane notand aici comunităti din toate colturile lumii, iubitori de muzica live dar si a minunatelor delicii culinare marca 14ThLane.

24 Ianuarie la 14ThLane, Corina Sirghi & Taraful Jean Americanu

Vineri, 24 ianuarie sărbătorim in stil romanesc alături de Corina Sirghi & Taraf Jean Americanu. Corina Sîrghi, diva interbelică deghizată superb într-o regină hipsteriță contemporană, alături de excelentul taraf tradițional – în totalitate acustic – condus de acordeonistul Shaun Williams (aka Jean Americanu) feat. virtuozii Marian Mirea (vioară), Marian Șerban (țambal) și Cristian Mirea (contrabas) revin pe scena 14thLane.

Sursa: 14thLane Restaurantul De TOP din Bucuresti